web analytics

Welkom, bezoeker! [ Registreren | Inloggen

 

€690

€690

Woningruil binnen nieuwegein

Appartement, Leemwal 36, 3432ZP, Nieuwegein, m², 4+ Kamers

Ik woon tegen over city plaza 3 grote slaap kamer ruime grote keuken Ik ben op zoek naar een grote woon ruimte eengezinswoning met zolder vaste trap huur tot 720

[Klik hier voor meer informatie]

 

€716

€716

Van appartement Amsterdam naar eengezinswoning NH

Appartement, John blankensteinstraat, 1095 mb, Amsterdam, 53 m², 1 Kamer

Ik bied aan een ruim 2-kamer appartement van 53m4 met ruim balkon en aan 1 kant uitzicht op het water. Het appartement is op 1 hoog ik heb geen onder buren maar een fietsen stalling onder mij. Het appartement komt met lift en een grote berging die op de verdieping naast de voordeur zit. Het is een nieuwbouw appartement (2015) de huur is inkomensafhankelijk Ik ben op zoek naar een eengezinswoning met tuin en minimaal 3 slaapkamers en vaste trap […]

[Klik hier voor meer informatie]

€€578

Van Amstelveen naar Amsterdam West/Zuid, Badhoevedorp

Appartement, Amstelveen, m²,

Wij wonen in Amstelveen 2de etage, 2 slaapkamers en een ruime woonkamer en een grote badkamer. En 3 opbergruimtes aanwezig en een schuur beneden, voordat je binnen komt. We hebben geen bovenburen en we willen graag naar Amsterdam West of Zuid. Ook minimaal 3 kamerwoning! Het huis ziet er goed uit, alles is in 2018 gedaan. (Laminaat, geverfd, enz) En in mei 2019 is de badkamer volledig gerenoveerd. Rustige buurt, kindvriendelijk, winkels op loopafstand en gratis parkeren.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€600

€600

Woningruil Ede naar Ede.

Huis, Soembalaan, 6712ak, Ede, m², 3+ Kamers, beschikbaar: Direct

Goedendag, Hierbij biedt ik mijn woning aan voor woningruil. Ik wil graag in een andere wijk wonen. Huis staat dicht bij het winkelcentrum rozenplein ideaal als je snel boodschappen moet doen. Ook Ede centrum is op 5 minuten afstand. Het huis heeft 3 slaapkamers, grote woonkamer is pas geleden helemaal opgeknapt.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€690

€690

Ik naar Druten jij naar beneden leeuwen

Huis, Tulpstraat, 6658XW, Beneden-Leeuwen, 70 m², 4+ Kamers, beschikbaar: Direct

Ik ben zoek naar een eengezinswoning in Druten of omgeving . Ik bied een eengezinswoning aan met 3 slaapkamers in beneden leeuwen

[Klik hier voor meer informatie]

 

€632

€632

Woningruil RODEN

Huis, Ceintuurbaan noord, 9302nz, Roden, m², 4+ Kamers, beschikbaar: April 2020

Wij bieden ons huis aan voor woningruil in RODEN. Graag blijven wij in Roden of willen we naar Groningen ( buurt van corpus den hoorn etc) Wij hebben 3 slaapkamers, een ruime tuin en een vaste trap naar zolder. Een kleine bijkeuken. Grote badkamer ( geen bad, past wel een bad in!) Woonkamer van ongeveer 8 meter lang, 4,5 a 5 meter breed. Hoekwoning. Graag willen wij een woning met 4 slaapkamers. ( eventueel een open keuken) Meer info graag […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

€720

€720

2 kamer app aan de Maas!

Appartement, De Werf, 3331LP, Zwijndrecht, 45 m², 2+ Kamers, beschikbaar: Heden

Mooi en net onderhouden 2 kamer app aan ’t water met uitzicht op Dordrecht. Woonkamer heeft uitzicht over de rivier de Maas. Mooie grote schuifdeuren waardoor je veel licht en een breed uitzicht hebt. Tevens heb je op de zelfde verdieping nog een extra (kamer) ruimte voor opslag of een werkruimte. Gemeenschappelijke fietsstalling en is gesloten. Ik zoek een woonruimte met minimaal 2 slaapkamers.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€609

€609

Woningruil van appartement Zaandijk naar eengezinswoning in NH

Appartement, Butterkamp 4, 1544VV, Zaandijk, 58 m², 3+ Kamers, beschikbaar: Direct

Wat bied ik aan een appartement op de eerste etage voorzien van 1 kleine slaapkamer en een grote slaapkamer waar een balkon aan grenst. Een grote woonkamer met eethoek, een keuken, een douche en aparte wc. Daarnaast heeft het appartement 2 grote kasten die als kleding kast of voorraad kast kunnen dienen. Beneden is er een berging aanwezig. Er is geen lift of trap aanwezig je komt naar boven via een helling. Het is een rustige buurt met een speeltuin […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

€636

€636

3 kamer woning meerzicht zoeter meer

Appartement, Dijkwater 137, 2715eg, Zoetermeer, 68 m², 3+ Kamers, beschikbaar: Heden

Wij bieden aan een net opgeknapte woning op de 4de etage aan de kant van het groen, in de wijk Meerzicht. Met een nieuwe keuken/wc/badkamer. 2 slaapkamers en een opberghok, leuke buren en een fijne wijk 68 m2 incl water en stookkosten!

[Klik hier voor meer informatie]

 

€719

€719

U naar nieuwbouw eengezinswoning Moordrecht Ik naar flat in Gouda

Huis, Stevensstraat, 2841CR, Moordrecht, m², 5+ Kamers, beschikbaar: Mei 2020

Ruime eengezinswoning Bouwjaar 2013 met zolder vaste trap Vloerverwarming rustige buurt nabij winkels en scholen Eigen priveterrein parkeerplaats mooie grote woning Energielabel A+ Goed geïsoleerd.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€626 € pm

€626 € pm

Huis ruilen

Huis, Wilhelminnaplien, 3238 AT, Zwartewaal, 100 m 2 m², 4+ Kamers, beschikbaar: Gelijk

U naar eengezinswoningen vlakbij Rotterdam in Brielle . Ik naar Zoetermeer of Rijswijk ,Den Haag, Rotterda,OF Brielle. Wat bied ik aan: Beneden een woonkamer en wc en appartement keuken en achtertuin met een schuur en elektriciteit zonnenscherm. En voortuin en eigen parkeerplaatsen voor de auto. Boven: drie slaapkamers en badkamer en nog zolder maar niet vast trap. Huurprijs 626 € pm Vestia verhuurder. Dat is een dorp vriendelijke buurt.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€635

€635

BEGANE GROND WONING MET TUIN/ IK WIL EEN 4+ KAMERWONING-EENGEZINSWONING IN ...

Appartement, Maasdrielhof, 1106 NC, Amsterdam-Zuidoost, m², 3+ Kamers, beschikbaar: Per Eind Juni 2020

ruime Begane grond woning met 2 slaapkamers en een gesloten loggia/serre MET TUIN. 2 opslagruimtes binnen en buiten. aparte douche en toilet. Open keuken. Vomar,kruidvat,action,kapper & een toko om de heok.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€618

€618

2 kamer en ik zoek 4 kamer

Appartement, Poptahof Noord, 2624RM, Delft, m², 3+ Kamers

Wij hebben 2 slaapkamer en een woonkamer apartment, in Poptahof met een lift. Er is een speeltuin, winkels en een school in de omgeving. Een kleine toilet en een een badkamer met een douche. Wij hebben een balkon en een keuken. Het huis staat op de 10de etage. Wij zijn op zoek naar een 3 slaapkamer huis met een woonkamer, het kan of een apartment zijn of een woonhuis. In Delft. Liever in Tantahof.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€612

€612

U naar Sint Maarten, ik naar ’t Koggeschip Den Helder

Huis, Esdoornplantsoen, 1744LJ, Sint Maarten, m², 5+ Kamers

Mooie eengezinswoning van € 612,- p.m. 4 slaapkamers en een grote zolder waar je eventueel een slaapkamer van kan maken. Grote achtertuin met 2 schuurtjes. Ruime voortuin. Mooie ruime keuken. Er is ook een grote schuur aan het huis vast waar je eventueel een kamer van kan maken. 2e toilet boven. Leuke speeltuin voor de deur. Basisschool op loop afstand. Schagen op afstand van 10 min rijden. Er gaat een bus naar schagen.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€643

€643

appartement grote wielen,lunersingel

Appartement, Lunersingel, 5245ca, Rosmalen, 60 m², 1 Kamer

hoi ik heb een appartement in de wijk de lanen. het appartement heeft 2 slaapkamers,vloerverwarming,en is energiezuinige woning.het appartement zit op de begane grond.het heeft ook een mooi uitzicht en ze zijn in juni 2018 opgeleverd.binnenkort worden er ook zonnenschermen geplaatst.ik zou het graag willen ruilen voor een woning in de wijk de slagen in den bosch.reacties op andere wijken hoeft niet wil alleen ruilen voor de wijk de slagen.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€712

€712

Hoekhuis met grote tuin in Hoogmade, ik naar Leiderdorp

Huis, Hoogmade, m², 5+ Kamers, beschikbaar: In Overleg

Leuk hoekhuis in Hoogmade, 3 slaapkamers, grote zolder, ruime achtertuin, grote schuur, huis is vorig jaar geheel opgeknapt. Ik/wij zoeken een leuk appartement of huis in Leiderdorp.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€670

€670

U naar Haastrecht ik naar krimpen aan den IJssel

Huis, Haastrecht, m², 3+ Kamers

Zit nu in mooie hoekwoning in Haastrecht maar wil graag terug naar krimpen aan den IJssel

[Klik hier voor meer informatie]

 

€530

€530

U naar Kanaleneiland zuid wij elders in of om Utrecht

Appartement, Magelhaenlaan, 3526CB, Utrecht, 60 m², 3+ Kamers, beschikbaar: Direct

Wij bieden een woning aan met 2 slaapkamers op de derde verdieping. Graag willen wij ruilen met een woning met minimaal 2 slaapkamers, de locatie doet er niet toe zolang het in of nabij de stad Utrecht ligt. Kleiner mag ook indien het wel om nieuwbouw gaat. Alles is bespreekbaar, wij zijn bereikbaar op 0640181217

[Klik hier voor meer informatie]

 

€565

€565

U naar veldhoven Ik naar Eindhoven

Appartement, polderstraat 6, 5509LC, Veldhoven, 80 m², 2+ Kamers

Hallo vriend Ik ben op zoek naar huis in Eindhoven Nuenen of Geldrop Ik woon in veldhoven polderstraat 5509lc bij Eindhoven, de eerste buurt van veldhoven met duplex appartement 2 slaapkamers  en 2WC en terras met mooi uitzicht achter centrum en school en busdienst is beschikbaar op 2 minuten lopen van mijn huis.  Maandelijkse huur is 565 € Ik hoop dat je kunt reageren met positieve feedback Veel plezier 🌹

[Klik hier voor meer informatie]

 

€563

€563

Woningruil zevenaar binnen Zevenaar of van Duiven naar zevenaar

Appartement, Mozartlaan, 6904GC, Zevenaar, 90 m², 4+ Kamers

Een grote appartement op de 2de verdieping met 3 slaapkamers en een aparte keuken. een lift aanwezig. Er zit een garage bij en een schuur. Voor de flat is een bushalte en 300 meter zit de supermarkt. Op loopafstand scholen en speelvoorzieningen. Wil graag ruilen voor een eengezinswoning met minimaal 3 slaapkamers en een zolder. Het liefst binnen Zevenaar maar mag ook richting Duiven.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€530

€530

woon ruil

Appartement, de pintostraat 42, 3052nn, Schiphol, m², 4+ Kamers

ik wel woningruilen doen mijn huis bestaat uit 4kamer en 2balkons is portiek woning en 5 minuten van metro en tram bus en school ik woon bij melanchtonweg 5 minuten vandaan mijn telefoon nummer is0685015980

[Klik hier voor meer informatie]

 

€742

€742

Ruilen appartement naar huis

Appartement, 45, 5014 SK, Tilburg, m², 5+ Kamers

We hebben een appartement met grote balkon 2 slaapkamers Grote badkamer Eigen parkeerplek Grote berging bij een mooie speeltuin. Willen graag ruilen met een eengezinswoning 3-slaapkamers In Tilburg Liefst oud noord zuid of reeshof.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€650

€650

We to haarlem , aalsmeer, Uithoorn and you to Amstelveen

Appartement, 1187 HV, Amstelveen, m², 2+ Kamers

Nice view from balcony, green area,near centrum,1 bed room, leaving room,kitchen,toilet inside bath room ,lift. We would like in haarlem, aalsmeer, Uithoorn.

[Klik hier voor meer informatie]

 

Eengezinswoning op West ruilen

Huis, 's Hertogenbosch, m², 1 Kamer

Wij wonen in eengezinswoning op West met 4 slaapkamers, vaste trap naar de zolder, dichte keuken en voor- en achtertuin. Kindvriendeljke buurt, speeltuin voor de deur. Fijne buurt om te wonen. Wij willen ruilen tegen een NIEUWBOUW eengezinswoning op Ortenlinks ivm familie in die buurt.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€614

€614

Woningruil ik naar zevenaar duiven westervoort

Huis, Aerdt, m², 4+ Kamers, beschikbaar: Direkt

Woningruil Ik naar zevenaar duiven Westervoort of Arnhem voorkeur woonhuis nette woonwijk en kindvriendelijk Wij bieden aan een hoekhuis met super grote tuin.3 slaapk grote woonk Dichte keuken Zolder met vlizotrap Kindvriendelijke en nette wijk School 1 km in herwen

[Klik hier voor meer informatie]

 

Woningruil ijmuiden

Appartement, Vechtstraat, 1972tc, IJmuiden, m², 3+ Kamers, beschikbaar: Overleg

Woningruil van appartement willen wij graag naar een eengezinswoning in IJmuiden!

[Klik hier voor meer informatie]

 

€531

€531

2 kamer woning Maartensdijklaan ruilen voor kamer / woning in Schilderswijk...

Appartement, Maartensdijklaan, 2541VE, Den Haag, m², 1+ Kamer, beschikbaar: Direct

Leuke woning aan de Maartensdijklaan, voorheen 3 kamer, nu 2 kamerwoning. Schone witte muren, witte laminaat, 2 balkons, wc en douche zijn gescheiden. Ik zoek een andere woning, liefst in de buurt van mijn vader in Schilderswijk. Ik kan per direct verhuizen. Ik betaal 531,- kale huur aan Steadion.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€742

€742

Ruilen appartement naar huis

Appartement, Tilburg, m², 4+ Kamers

We hebben een appartement met grote balkon 2 slaapkamers Grote badkamer Eigen parkeerplek Grote berging Willen ruilen met een eensgezinswoning 3slaapkamers In tilburg Liefst oud noord zuid of reeshof

[Klik hier voor meer informatie]

 

€576,70

€576,70

Woningruil van IJmuiden naar Haarlem

Appartement, Kruisberglaan, 1974NB, Velsen-Noord, 56 m², 3+ Kamers, beschikbaar: In Overleg

Galerijflat van 56 vierkante meter. 3 slaapkamers, keuken woonkamer toilet en badkamer. Ruim balkon met prachtig uitzicht op 7 hoog over de duinen. Vanuit de slaapkamers en keuken uitzicht op de zee en de pier. Op begane grond een eigen afgesloten berging. Lift aanwezig. Rustige buurt. Geboren en getogen Haarlemse wil graag weer terug naar haar geboortestad. Het appartement is geheel opgeknapt en kan zo betrokken worden. Supermarkt en diverse winkels op 3 minuten afstand van de woonruimte Ik ben […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

€618

€618

Wie wil naar Oud-Zuid nabij station en centrum

Appartement, Marwixkade, 9726am, Groningen, 95 m², 3+ Kamers, beschikbaar: 01-03-2020

Aangeboden: woning in de Badstratenbuurt. Rookvrij, 2 minuten fietsen naar het centraal station. Woning bestaat uit 2 verdiepingen: 2 slaapkamers + badkamer op de bovenverdieping , balkon voor- en achter, prima trapkast, binnenstad op max 5 min fietsen + en Westerhaven op loopafstand. Verder een eigen schuurtje en aan het water. Echt een topplek, maar we missen een tuin en willen dichterbij de basisschool in Helpman wonen.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€672,50

€672,50

Ruim hoekhuis in schilders en dichtersbuurt in hellevoetsluis

Huis, A.M. de Jonglaan 33, 3221VA, Hellevoetsluis, 111 m², 5+ Kamers, beschikbaar: In Overleg

Mooie ruime hoekwoning in een rustige kindvriendelijke buurt. 3 slaapkamers en een Ruime zolder. 2de toilet in de badkamer 1ste verdieping . Mooi voortuintje en ruime achtertuin. Veel vrij parkeergelegenheid. De Laan is verkeer vrij met een groenstrookje(zie link) 33 A.M. de Jonglaan https://maps.app.goo.gl/NtCtrxHNoXzRm7yD8 U kunt de link bij google plakken..google geeft nummer 13 aan maar het is nr.33 het juiste huis. https://huispedia.nl/hellevoetsluis/3221va/a-m-de-jonglaan/33. Ik ben op zoek naar een goedkopere woning van rond de €400 Liefst in Hellevoetsluis of in […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

€340+420

€340+420

van 2 appartementen naar 1 gezinswoning

Appartement, Cornelis Pronklaan / Melis Stokelaan, 1816nl - 1813 DM, Alkmaar, 55 m², 3+ Kamers

We gaan binnen Kort samen wonen, Daarom zijn we opzoek naar een groeter woning ( we verwachten baby), en wij willen onze appartementen op een woonhuis ruilen of 1 van ze Hier zijn de adressen en omschrijving: Cornelis Pronklaan 115 Gewoon een net appartement goed geïsoleerd, heb zelfs een mooie verlichting met afstandbediening geïnstalleerd, apart berging, veilig omgeving, gezellige buren, elektrische gordijnen. Melis stokelaan 90 Een mooi knap appartement met een grote woonkamer (4x10m) kan gesplitst naar twee kamers. meubels […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

€572

€572

Woningruil in Alkmaar

Huis, Gruttostraat, 1826HN, Alkmaar, m², 3+ Kamers, beschikbaar: Direct

Kleine woning met voor en achtertuin. 1 slaapkamer op de begane grond aan de tuinzijde (ligging tuin op het westen). Badkamer naast slaapkamer. Woonkamer, aparte keuken. Wc apart bij entree hal , 1 slaapkamer op zolder. 5 a 10 minuten loop afstand van het winkelcentrum de mare. Bushalte om de hoek. Uitzicht woonkamer op speelpleintje. Ideale woning voor mensen die alles gelijkvloers willen en toch een tuin. Schuur in tuin aanwezig. Kindvriendelijke en rustige buurt. Zoekt maisonnette woning met terras […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

€499 pm

€499 pm

Ruime 4 kamer appartement in beverwijk

Appartement, Lindberghstraat, 12, 1945RC, Beverwijk, 75m2 m², 4+ Kamers, beschikbaar: Direct

Ruim en zeer net 4 kamer appartement in beverwijk op de tweede verdieping waarvan drie slaapkamers en 2 balkons. Er is geen lift aanwezig.ook beschikt het appartement over een hele ruime berging. Vollop parkeergelegenheid en een groot aantal aan scholen en een zeer Kindvriendelijke buurt.een heel mooi overdekt winkelcentrum oploopafstand van 75 meter met diverse winkels.wijk aan zee is te bereiken met de auto in 5 min en het gehele jaar gratis parkeren met diverse standtenten. Openbaar vervoer op steenworp […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

€630

€630

Wij groter u kleiner in loosduinen

Appartement, Symfoniestraat, 2553th, Den Haag, 70 m², 2+ Kamers, beschikbaar: Direct

Hallo wij zoeken een grotere woning wij bieden ons huis aan in Loosduinen een leuke 3 kamer beneden woning met voor en achter tuin gratis parkeer en openbaar vervoer op loopafstand alle winkels zitten ook in de buurt en Kijkduin ook. Wij zoeken een woning met min 4 kamers en het liefst in onze wijk of dichtbij geen Schilderswijk , Transvaal molen of spoorwijk .

[Klik hier voor meer informatie]

 

€530

€530

Huurwoning in Amsterdam (regio de Baarsjes/ Amsterdam West) – woningr...

Appartement, Admiralengracht, 1056 TL, Amsterdam, 84 m², 2+ Kamers, beschikbaar: Zsm

Mooie huurwoning aangeboden in Amsterdam met uitzicht op de gracht. Aan het Erasmuspark. De woning heeft 2 slaapkamers, een ruime woonkamer en aparte keuken met balkonnetje en een badkamer. En nog een etage met een zeer ruime zolder met twee kamers. Inclusief inbouwkasten. Op de derde etage, geen bovenburen.

[Klik hier voor meer informatie]

Pagina 1 van 1031 2 3 103

Account Maken/Inloggen

Woningruil Facebook Groepen

Woningruil Noord-Holland Facebook Groep

Klik op bovenstaande link voor de Woningruil Noord-Holland Facebook Groep

Gratis Advertentie Plaatsen?

Druk op onderstaande knop om hier zelf een gratis een advertentie voor een woning te plaatsen. Door het plaatsen van een advertentie voor een huurhuis, kamer, koopwoning, woningruil of bedrijfsruimte in de plaats of gemeente komt u in contact met de juiste mensen die hebben wat u zoekt!


Plaats Gratis Advertentie