web analytics

Welkom, bezoeker! [ Registreren | Inloggen

€Tot 700 euro

Appartement gezocht in harderwijk

Appartement, Harderwijk, m², 1 Kamer

Appartement gezocht in Harderwijk

[Klik hier voor meer informatie]

 

€680

€680

5 kamer appartement Prins Frederik Hendriklaan

Appartement, Prins Frederik Henriklaan 24, 3843 AD, Harderwijk, m², 5+ Kamers, beschikbaar: 1-9-2019

Begaande grond Schuurtje 1e verdieping Grote woonkamer open keuken balkon aparte wc badkamer 2e verdieping 4 slaapkamers

[Klik hier voor meer informatie]

 

€690

€690

Harderwijk naar zeewolde

Huis, Belcantodreef 17, 3845GV, Harderwijk, m², 3+ Kamers, beschikbaar: In Overleh

Mooie eengezinswoning met 5 slaapkamers. Grote tuin. Veel extra luxes en dichtbij winkels en scholen in wijk drielanden. Wij zijn op zoek naar woning in zeewolde dichtbij het centrum en de haven.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€630

€630

Jij naar appartement Harderwijk drielanden ik naar eengezinswoning Harderwi...

Appartement, Waterbergerhout, 3845JR, Harderwijk, 75 m², 3+ Kamers, beschikbaar: In Overleg

U naar appartement ik naar eengezinswoning. Ik bied aan 3 kamer appartement Harderwijk Drielanden de wooning is voorzien van : Lift eigen berging 2 slaapkamers grote bad aparte wc balkon washok woonkamer met open keuken Scholen zijn vlakbij speeltuin voor het gebouw kindervriendelijke buurt 100 meter loopafstand naar de winkels Ik zoek een eengezinswoning Het liefst in Harderwijk mag ook Ermelo de Huur mag max € 620 inclusief servicekosten zijn . Het liefst met voor en achter tuin mag ook […]

[Klik hier voor meer informatie]

€€ 545.00

Van Appartement naar eengezinswoning

Appartement, Waterbergerhout, 3845JR, Harderwijk, m², 2+ Kamers

Deze woning is van 2009, heeft 2 slaapkamers, aparte wc en een open keuken ruime douche en een aparte wasruimte( voor wasmachine en droger). En een Balkon, We willen graag ruilen met iemand die een eengezinswoning heeft. Met minimaal 3 slaapkamers, In de woonplaats Harderwijk of Ermelo.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€545

€545

Van Appartement naar eengezinswoning

Huis, Waterbergerhout, 3845JR, Harderwijk, m², 3+ Kamers

Deze woning is van 2009, heeft 2 slaapkamers, aparte wc en een open keuken ruime douche en een aparte wasruimte( voor wasmachine en droger). We willen graag ruilen met iemand die een eengezinswoning heeft. Met minimaal 3 slaapkamers, In de woonplaats Harderwijk of Ermelo.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€641

€641

Mooi appartement aan de Waterbergerhout ruilen voor huurwoning in Drielande...

Appartement, Waterbergerhout, 3845 jr, Harderwijk, m², 2+ Kamers

Mooi 3 kamerappartement op de tweede verdieping met uitzicht op een speeltuintje. Het appartement heeft geen buren aan de zijkanten dus ruim uitzicht. Het is een paar passen van het winkelcentrum Drielanden. Graag ruilen voor eengezinswoning in Drielanden.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€612

€612

Woningruil Drielanden

Appartement, waterbergerhout, 3845 JR, Harderwijk, m², 1 Kamer, beschikbaar: Direct

Wij zijn opzoek naar een woningruil voor een eengezinswoning in Harderwijk Hierden of Hulshorst met minimaal 3 Slaapkamers en Tuin. Wij bieden een 3 kamer appartement aan van 2010 het zit tegenover het winkelcentrum aan de waterbergerhout in Drielanden.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€684

€684

HUURWONING DRIELANDEN

Appartement, Waterbergerhout 42, 3845 JR, Harderwijk, 80 m², 3+ Kamers, beschikbaar: DIRECT

Appartement met 2 slaapkamers en een enorme zolder waar je heel veel spullen kwijt kunt! Winkelcentrum Drielanden is 1 minuutje lopen. Ons Appartement heeft een lift en de buren zijn super aardig! IK ZOEK EEN WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN EEN ZOLDER. Het liefst in Drielanden.

[Klik hier voor meer informatie]

€E 535 euro pmnd

Van Appartement (3hoog) naar woning op de begane grond binnen Harderwijk,wi...

Appartement, Stationsplein, 3844KR, Harderwijk, 20m/2 of meer m², 3+ Kamers, beschikbaar: Direct

Ik zoek een woning op de begane grond,met wat tuin,of erf. Ik wil woningruil,ik woon nu op appartement 3 hoog,met lift. Mag in Harderwijk,of Ermelo of Putten.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€515 kale huur

€515 kale huur

Wij willen graag groter wonen

Appartement, Bunschotenmeen, 12, 3844HH, Harderwijk, m², 1 Kamer, beschikbaar: 20-05-2019

Graag willen wij een eengezinswoning, in harderwijk stadsweiden, wij zijn op zoek naar iemand die kleiner wil gaan wonen, en gelijkvloers. Ons huis heeft twee slaapkamers, een ruime douche en een aparte washok. Ook hebben we een achtertuin van 7 bij 4 . Bent u iemand die alleen achter gebleven is en het huis te groot vind, neem dan contact met mij op.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€603

€603

Harderwijk etagewoning

Appartement, Hofdijkstraat, 3842zn, Harderwijk, m², 4+ Kamers

Harderwijk Samen met mijn gezin ben ik opzoek naar een eengezinswoning. Het liefst met een tuin, zodat de kinderen heerlijk kunnen spelen. Zelf wonen wij in een gelijkvloerse woning. Wie wil woningruil met ons doen? Wij bieden aan: etagewoning/appartement in de wijk Stadsdennen Slaapkamers: 3 Oppervlakte slaapkamers: 14, 12 en 6m2 Oppervlakte woonkamer: 20m2 Kale huur: 510 euro Huur inclusief servicekosten: 603 euro Lift aanwezig Wijk: Stadsdennen De woning heeft een ruime woonkamer, apart toilet, nette badkamer en 3 slaapkamers, […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

€667

€667

Torenbergerhout Drielanden Harderwijk

Appartement, Torenbergerhout, Harderwijk, 70 m², 3+ Kamers

Harderwijk Voor een driehoeksruil ben op zoek naar iemand die van een eengezinswoning naar een mooi nieuwbouwappartement wil in Drielanden. Aangeboden: Straat: Torenbergerhout Wijk: Drielanden Kale huur: 629 euro Inclusief servicekosten: 667 Aantal slaapkamers: 2 Verdieping: 4 Lift aanwezig Verhuurder: Omnia Wonen Gezocht: Eengezinswoning in Harderwijk. Slaapkamers: 3 met mogelijkheid 4de slaapkamer te maken of 4 Huur: wij mogen alle sociale huurklasses huren Wijk: geen voorkeur Bij interesse stuur gerust een berichtje.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€582,47

€582,47

Woningruil aangeboden drielanden

Appartement, Drielandendreef, 3845CC, Harderwijk, 75 m², 3+ Kamers, beschikbaar: Als We Een Goede Woning Vinden Om Mee Te Ruilen, Kunnen We Snel Ruilen

Wij wonen in Harderwijk, in de wijk Drielanden. Het is een etagewoning op de 1ste verdieping, met lift. Er zijn hier 2 slaapkamers, een tuin, een paarkeergelegenheid en een eigen garage. In de tuin ook nog een schuur en binnen ook een opbergruimte. Er word nu ook gewerkt aan een super mooi, groot recreatiegebied genaamd de Crescentplas. U kunt het opzoeken, het is echt prachtig. Vanuit de woonkamer een prachtig uitzicht. We vinden het zelf ook heel jammer om deze […]

[Klik hier voor meer informatie]

€€.400

Fauw

Appartement, Pijlkruidmeen6, 3844 pl, Harderwijk, m², 1+ Kamer, beschikbaar: Fies

Alarmerend in Harderwijk

[Klik hier voor meer informatie]

 

€571

€571

Wilt u graag in Harderwijk wonen? Wij in Ermelo!

Huis, Kievitmeen, 3844XC, Harderwijk, m², 5+ Kamers, beschikbaar: Overeen Te Komen

Woningruil gevraagd, Harderwijk-Ermelo Woonhuis Harderwijk Omschrijving: Het huis zit voor een klein stukje vast aan een appartementscomplex. De zolder is een grote slaapkamer. Douchecabine en bad. Loopafstand van het Wolderwijd en strand Horst. Wij kunnen evt. veel gratis achterlaten. Nieuwe schutting tuin bespreekbaar. – Aantal kamers: 5 Waarvan slaapkamers: 4 Woonoppervlak: 75 – 100 m2 Huur: € 571,- Verhuurder : CWS Harderwijk Kenmerken woning: Aanwezig: cv, zolder, berging, douche, bad, voortuin, achtertuin Voorzieningen in de buurt:bus-/tramhaltes, kindvriendelijk, parkeergelegenheid, park/groenvoorziening, scholen, […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

€638

€638

U naar Harderwijk in grote eengezinswoning, Wij naar Amersfoort of Utrecht ...

Huis, Harderwijk, m², 4+ Kamers

een gezinswoning met: -3 slaapkamer en vast trap naar de Zolder -grote woonkamer -ruime badkamer -beneden wc -grote achtertuin -voortuin -2 schuurs We zijn opzoek naar een flat met 3/4 slaapkamers.

[Klik hier voor meer informatie]

€€610

Ik wil graag naar zewoolde ruilen .

Appartement, Hofdijkstraat, 3842ZP, Harderwijk, Ongeveer 90m2 m², 4+ Kamers, beschikbaar: De Hele Week.

Ik heb een mooie flat met 3 slaapkamers en 1 woonkamer met groote balkon 8e met 2 groot liften en alles dicht bij ons locatie (winkels, school,park,station trein, huisarts,…), en ik wil graag een mooi huis met achtertuin in Zeewolde ruilen .

[Klik hier voor meer informatie]

€€630

Woningruil

Appartement, Hofdijkstraat, 3842 ZP, Harderwijk, Ongeveer 90m verkant m², 4+ Kamers

Ik heb een mooie appartement van 3 slaapkamers en woonkamer en groot balkon 8 verdieping en alles dicht bij ons (winkels, school, kinderpark,treinstation, huisarts,kerk ,2 moskeeën, ) Met groot 2 liften en ik wil graag een mooie huis met 3 slaapkamers en achtertuin en hetzelfde ons locatie van (winkels en kinderen scholen. ……ez) en ik betaal €630 inclusief verwarming en water .

[Klik hier voor meer informatie]

 

Wie wil een 5 kamer woning in Harderwijk vanuit iets in Amsterdam, Amersfoo...

Appartement, Prins Frederik Hendriklaan, 3843ac, Harderwijk, m², 5+ Kamers

Wie wil een 5 kamer woning in Harderwijk vanuit iets in Amsterdam, Amersfoort, Diemen en dergelijke? Ik kan ruilen als de huur niet hoger is als €597,- en ik zoek minimaal 2 kamers maar ben verder niet veeleisend.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€594,30

€594,30

Wie wil er z’n woning ruilen??? Wil graag in Harderwijk blijven en v...

Appartement, Pc boutenslaan 165, 3842bd, Harderwijk, 75-100 m², 4+ Kamers, beschikbaar: In Overleg

Zeer leuke woning. Winkels in de buurt. Drie slaapkamers. Alles is geschilderd toen ik er kwam wonen dat is nu 2,5 jaar geleden. Ruim groot balkon met veel zon. Keuken net gerenoveerd afgelopen oktober.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€716

€716

Woningruil jullie Harderwijk wij Harderwijk of omgeving

Huis, Burgemeesterkempersstraat, 3841hb, Harderwijk, m², 4+ Kamers

Wij wonen in een leuke wijk dicht bij de boulavard dolfinarium en centrum,ik heb een leuke eengezinswoning met drie slaapkamers en diepe achtertuin zomers altijd de zon😁Ik ben opzoek maar een grotere woning met 3 slaapkamers en een vaste trap naar zolder voor een 4 de slaapkamer

[Klik hier voor meer informatie]

 

€601

€601

Wij naar Harderwijk Ermelo u naar het mooie hierden

Huis, Wouterskampen, 3849bb, Hierden, m², 5+ Kamers

Wij hebben een mooie ruime eengezinswoning met 3 slaapkamers en op zolder een vierde slaapkamer veel opbergruimte een leuke achtertuin dicht bij de zwaluwhoeve waar ook de bushalte zit fietsend ben je met 15 min in Harderwijk, wij willen graag een eengezinswoning in harderwijk en omstreken

[Klik hier voor meer informatie]

 

€650

€650

Hele mooie etagewoning in Ermelo

Appartement, Eksterstraat, Ermelo, m², 4+ Kamers, beschikbaar: Nu

Hele mooie etagewoning (bj2006) 2 slaapkamers 1 ruime opbergruimte. Ruime badkamer. Mooi betegeld wc. Balkon 8 tot 9 meter lang en een schuurtje. (Woonkamer heeft natuursteen/siersteen-tegels aan 1 muur, nieuw) woonkamer heeft schuine dak. Slaapkamers niet. Apartement van 2 verdiepingen. Ons woning is 2de verdieping (bovenverdieping,hoekwoning) lift aanwezig Veel licht in huis en zon. Geintresseerd? Mail naar uzun.alper@hotmail.com

[Klik hier voor meer informatie]

 

€630

€630

U een mooie grote bovenwoning met balkon, ik een eengezinswoning met tuin

Appartement, Ermelo, m², 4+ Kamers

Ik wil graag ruilen met iemand die een tuin heeft en 3 slaapkamers. Ik heb een grote bovenwoning met 3 slaapkamers en balkon. Wel in Ermelo

[Klik hier voor meer informatie]

 

€450

€450

Ermelo naar Ermelo centrum

Appartement, Wielewaal, 3853DD, Ermelo, m², 1+ Kamer, beschikbaar: Nu

Groot appartement in Ermelo met twee slaapkamers en een grote woonkamer en keuken en bad en wc en balken en schuur. Ik wil graag naar Ermelo centrum mag ook kleine ruimte zijn Niet precies zelf ruimte ook geen probleem.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€640

€640

Wij naar harderwijk u naar zeewolde

Huis, Reeenspoor,, 3892 VA, Zeewolde, Geen idee m², 1 Kamer, beschikbaar: Januari 2020

Wij willen graag groter wonen met onze 3 lieve bloempjes in harderwijk. School ,werk , etc,zit in harderwijk. Wij hebben een leuke woning maar voor ons inmiddels wat te klein ruime woonkamer . Boven 2 slaapkamers en zolder met flizotrap opbergruimte. Omgeving prachtig dicht bij het strand. Bos. Heerlijke rustige omgeving .

[Klik hier voor meer informatie]

€€720

Ik naar Dronten, jij naar zeewolde

Huis, Hermelijnhof 34, 3892vh, Zeewolde, 100 m², 4+ Kamers, beschikbaar: Juli 2019

Fijne eengezinswoning met 4 slaapkamers, diepe tuin op het zuiden. Veel bergruimte naast het huis en in de tuin 2 schuren. Nabij basisscholen en middelbare school. Op loopafstand van strand en bos. Sportclubs en manege om de hoek. Parkeren voor de deur. Heerlijke plek om te wonen.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€605

€605

U naar Zeewolde ik naar Lelystad

Huis, Repel 5, 3891 cx, Zeewolde, m², 2+ Kamers, beschikbaar: In Overleg

Ik heb een prachtige boven woning met een nieuwe badkamer toilet en 3 jaar oude keuken. Was lekker bezig met klussen maar kan hier niet wennen. 1 verdiepingen open keuken met ruimte voor eettafel. Ruime woonkamer met een ooit slaapkamer die door mij nu als televisie kamer word gebruikt. In de hal deuren naar badkamer wc en klein slaapkamertje. 2de verdieping hele grote zolder met twee ruimtes. 1 slaapkamer en een voor zolder.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€721

€721

Woningruil Zeewolde- Harderwijk

Huis, Zeewolde, 120 m², 4+ Kamers

Ik heb een mooie eensgezinswoning in de polderwijk met een grote tuin. De tuin is in 2013 opnieuw bestraat met kunstgras. De woning heeft 4 slaapkamers waarvan 1 een grote zolder is. De woning is gebouwd in 2008 en heeft stadsverwarming. De gehele woning is voorzien van laminaat. Dichtbij scholen, bushalte en supermarkt. Wijk ligt aan de dijk richting Harderwijk. Ik zou mijn woning graag willen ruilen met een nette woning in Harderwijk. Minimaal 2 slaapkamers, een tuin of een […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

€720

€720

Woningruil u naar Zeewolde ik naar Amsterdam en omgeving

Appartement, Oudaen, 3894, Zeewolde, 100/150 m², 4+ Kamers, beschikbaar: Zsm

Woningruil , appartement in nieuwbouwwijk, scholen en winkels om de hoek . Ligt aan waterpartij 1e verdieping met lift . Woonkamer 2slaapkamers , badkamer , Wc , Kamer waar wasmachine enzv kunnen staan. Berging , Balkon . €720huur . Ik een woning of appartement , 2kmers In Amsterdam of omgeving . Huursubsidie moet mogelijk zijn . Graag contact via mail . Groeten Roxanne Zieleman

[Klik hier voor meer informatie]

 

€708

€708

wie o wie? u naar Zeewolde en ik naar Almere

Huis, Zeewolde, m², 4+ Kamers

wie o wie? u naar Zeewolde en ik naar Almere

[Klik hier voor meer informatie]

 

Wij almere jullie zeewolde

Huis, Zeewolde, m², 4+ Kamers

Wij almere jullie zeewolde.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€596

€596

wij naar harderwijk jullie naar elspeet

Huis, Ds van paddenburghweg 38, 8075 AM, Elspeet, m²,

op zoek naar een eengezinswoning min 3 slaapkamers.

[Klik hier voor meer informatie]

 

Woningruil nunspeet

Studio, Mackaystraat, 8071, Nunspeet, 48 m², 1 Kamer

Wij hebben momenteel een etagewoning op de benedenverdieping met 1 slaapkamer, kleine badkamer, woonkamer met open keuken, een kleine berging en een tuin. Wij zijn op zoek naar een eengezinswoning of in ieder geval iets met min. 2 slaapkamers en een tuin. Ben jij op zoek naar kleiner?

[Klik hier voor meer informatie]

 

Ik naar Roterdam,Amesterdam,Haarlem,Den haag of omgeving,U naar Nunspeet (G...

Huis, colijnstraat 16, 8072AV, Nunspeet, m², 4+ Kamers

Ik heb een huis 3 slaapkamers en een woonkamer, voor en achtertuin,zolder+schuur. huur 601 haaltebus en tanders en wenkelen en artes en schoolen 200 meter Ik wil naar Roterdam,Amesterdam,Haarlem,Den Haag OFomgeving.

[Klik hier voor meer informatie]

Pagina 1 van 71 2 3 7

Account Maken/Inloggen

Woningruil Facebook Groepen

Woningruil Noord-Holland Facebook Groep

Klik op bovenstaande link voor de Woningruil Noord-Holland Facebook Groep

Gratis Advertentie Plaatsen?

Druk op onderstaande knop om hier zelf een gratis een advertentie voor een woning te plaatsen. Door het plaatsen van een advertentie voor een huurhuis, kamer, koopwoning, woningruil of bedrijfsruimte in de plaats of gemeente komt u in contact met de juiste mensen die hebben wat u zoekt!


Plaats Gratis Advertentie