web analytics

Welkom, bezoeker! [ Registreren | Inloggen

 

€675

€675

u naar Odijk 4kamer, ik naar zeist 5 kamer

Huis, 3984BM, Odijk, 80 m², 4+ Kamers, beschikbaar: Direct

wij willen graag terug naar Zeist. wij zoeken een 5 kamer woning. flat of woning maakt niet uit, maar max 1 hoog! Geen Vollenhove. Wij ruilen een 4 kamer eengezinswoning in Odijk. Vrij uitzicht, rustige buurt, alles binnen bereik qua scholen, sport clubs, openbaar vervoer en snelwegen. Ideaal voor gezin met jonge kinderen of ouderen die de drukte van zeist zat zijn.

[Klik hier voor meer informatie]

€€439

Woningruil eengezinswoning in driebergen

Huis, akkerweg, 3972ae, Driebergen-Rijsenburg, m², 1+ Kamer, beschikbaar: Feb 2020

Graag zou ik woningruil doen binnen driebergen of evt doorn of wijk bijduurstede ik heb een eengezins woning van ongeveer 1955 3 slaapkamers 2 grote en 1 kleiner gerenoveerde badkamer en hele huis getenoveert met zonnepanelen redelijke voortuin en best ruime achtertuin vliering ik wil graag woningruil met iemand doen met eengezins woning en zolder met vaste trap in driebergen of evt doorn of wijk bij duurstede

[Klik hier voor meer informatie]

 

€850

€850

Wij naar Utrecht Leidsche Rijn, u naar eengezinswoning in Driebergen

Huis, 3972, Driebergen-Rijsenburg, m², 5+ Kamers

Ruime eengezinswoning met 3 slaapkamers en een zolder. Ruime achtertuin. Gelegen in rustige en kindvriendelijke woonwijk.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€425

€425

Woningruil in Driebergen doorn zeist

Appartement, Groenhoek, 3972 CE, Driebergen-Rijsenburg, 50 m², 2+ Kamers

Hier wel ik mijn woning ruilen met een groot huis .

[Klik hier voor meer informatie]

 

€567,00

€567,00

U naar Driebergen 4kamers appartement ik naar Utrecht, Amsterdam omgeving

Appartement, Groenhoek, 3972CT, Driebergen-Rijsenburg, m², 4+ Kamers, beschikbaar: Beschikbaar

Ik woon een 4kamers appartement 2e verdieping. Deze jaar maart komt lift. De huis vlakbij bushaltes, centrum, school, huisarts, tandarts, fysiotherapeut. Ik zoek een gezinswoning.met tuin. Ik zoek Amsterdam, Utrecht binnen of omgeving. Tel :06 40088060

[Klik hier voor meer informatie]

 

€567,00

€567,00

appartement

Appartement, Groenhoek, 3972CT, Driebergen-Rijsenburg, m², 4+ Kamers

Ik woon een 4kamers appartement 2e verdieping en lange achter balkon. Ik zoek een gezinswoning minum 4kamers vlakbij Utrecht, Amsterdam, Hilversum omgeving

[Klik hier voor meer informatie]

 

€513,00

€513,00

Jij naar Driebergen, ik naar Amersfoort

Huis, Driebergen-Rijsenburg, m², 4+ Kamers, beschikbaar: Voorjaar

Als geboren Amersfoortse wil ik graag weer terug naar geboorteplaats. Liefst appartement met 3 kamers. Ik bied mijn leuke eensgezinswoning aan in heel rustige buurt. Tuin voor en achter.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€518

€518

U naar Driebergen en ik naar Zeist

Huis, Tussen de dreven 1, 3972tz, Driebergen-Rijsenburg, m², 2+ Kamers

Wil graag een huis met 2 slaapkamers en woonkamer,zelf woon ik in een duplex woning met 1 slaapkamer en woonkamer, voortuin en achtertuin en schuur en wil heel graag naar Zeist,komt u uit Zeist en wilt u ruilen dan hoor ik het graag via mail. 11sam@live.nl Het is een mooie woning om in het centrum te komen en de supermarkt is 1 minuut lopen.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€600

€600

We are looking for a room mate!

Kamer, Driebergen, Driebergen-Rijsenburg, 0 m², 1 Kamer

Hi! We are looking for a room mate! Also possible for couples, the room is 600 € (incl) with your own toilet, to share the kitchen and shower. The room is upstairs so you will have a lot of space for your self, you want to know more about it? Contact me!

[Klik hier voor meer informatie]

 

€650

€650

Spoed woonruimte gezocht

Huis, Bunnik, 60 m², 3+ Kamers

Alleenstaande moeder, met 2 dochters 17 en 10 jaar, zoekt met spoed woonruimte liefst met 3 slaapkamers. In de buurt van Bunnik, Houten, Odijk of Utrecht. Groetjes Mercedes

[Klik hier voor meer informatie]

 

€544,94

€544,94

U naar houten ik naar Apeldoorn

Appartement, Het rond 55, 3995dl, Houten, 75m2 m², 3+ Kamers, beschikbaar: Per Direct

Ik heb een 3 kamer appartement in centrum van houten 2 slaapkamers extra berging in de woning wat gebruikt kan worden als eventuele slaapkamer open keuken 2e verdieping met lift aanwezig winkels en openbaar vervoer op loopafstand van het huis leuke buurt

[Klik hier voor meer informatie]

 

€544,94

€544,94

U naar houten provincie Utrecht ik naar Apeldoorn

Appartement, Het rond, 3995dl, Houten, m², 2+ Kamers, beschikbaar: Per Direct

Ik ben opzoek naar iemand die met mij wil ruilen u naar houten ik heb een 3 kamer appartement gelegen jn het centrum van houten winkels en openbaar vervoer op loopafstand ik wil heel graag naar Apeldoorn samen met mijn dochter (bereikbaar op 0640590879)

[Klik hier voor meer informatie]

 

€643

€643

Woningruil binnen Houten

Appartement, Nobelslag 70, 3991 TN, Houten, 79 m², 2+ Kamers, beschikbaar: Direct

Ik heb een woning met 2 slaapkamers, 1 woonkamer, wc + badkamer en een open keuken. Ik woon naast het mooie groene Imkerspark. Het is een kindvriendelijke omgeving, waar je in alle rust je kinderen buiten kan laten spelen. Ik ben op zoek naar een woning met 3 slaapkamers in de gemeente Houten. Ik ontvang graag reacties.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€535,-

€535,-

Ik woon in Houten en ik wil naar HOUTEN/Nieuwegein/ Utrecht PER DIRECT

Appartement, Eekhoornakker, 3994 EX, Houten, 67 m², 3+ Kamers, beschikbaar: Direct

Hallo Hierbij : ik wil graag een ander woning groter minimaal 3 SLAAPKAMERS, HOUTEN-NIEUWEGEIN-UTRECHT. Per direct !! Ik heb een appartement op de derde verdieping ruime Woonkamer . En twee slaapkamers. Rustige buurt, kindvriendelijk.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€643

€643

Woningruil binnen Houten

Appartement, Nobelslag, Houten, m², 3+ Kamers, beschikbaar: Direct

Ik ben op zoek naar eengezinswoning – mag een appartement zijn -met het liefst 3 slaapkamers. Ik wil heel graag in Houten blijven wonen. Mijn appartement bestaat uit 2 slaapkamers en 1 woonkamer. De WC en badkamer zijn gescheiden. Het huis heeft een ruime woonkamer en de keuken is gescheiden. De omgeving van de Nobelslag is erg groen, de Imkersplas is op 2 minuten loopafstand. Vanwege gezinsuitbreiding wil ik graag naar een appartement met 3 slaapkamers.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€607

€607

Woningruil aangeboden maissonette houten/ ik naar houten/nieuwegein?

Appartement, Edelsteen 124, 3991-se, Houten, 80 m², 3+ Kamers

Mooie ruime maisonnete woning, met groot balkon 2 slaapkamers(groot zat dus zo eventueel 3 van gemaakt kunnen worden)veel bergruimte en beneden nog een schuur op loopafstand van het station en de winkels bij castellum. ik ben opzoek naar een eensgezinswoning met 3 slaapkamers een tuin in houten/nieuwegein en omstreken.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€668

€668

U naar houten wij naar utrecht

Appartement, Houten, 67 m², 3+ Kamers, beschikbaar: Direct

Ik ben opzoek naar eengezinswoning met het liefste 3 slaapkamers meer mag altijd, ik wil heel graag in utrecht direct omgeving zoals, de bilt, Bilthoven, maartensdijk, leidserijn, de meern. Ik bied een appartement in houten met 2 slaapkamer en een ruime woonkamer er is ook een klein balkon, een ideale locatie.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€591

€591

Benedenwoning 3 kamer Houten

Huis, Rademakersgilde 98, 3994BW, Houten, 75+ m², 3+ Kamers, beschikbaar: Direct

Aangeboden :; Sociale huurwoning van Viveste 3 kamerwoning Rolstoeltoegangelijk 2 slaapkamers Open keuken Bij keuken Berging Voortuin Achtertuin Gezocht:; Woning met 3 slaapkamers in Houten of Omg met tuin.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€606,06

€606,06

U naar Houten centrum ik naar Houten en omgeving!!

Appartement, 3995DB, Houten, m², 2+ Kamers, beschikbaar: Snel Mogelijk

Woningruil HOUTEN Zeer nette 2 kamer appartement te ruil in het hartje van Houten. Mooi ruime woonkamer met open keuken voorzien van een grote balkon.. Ruime badkamer appart en toilet appart. 1 grote slaapkamer beneden met een in ingebouwde kast en een zolder met vaste trap die al is omgebouw tot een master bedroom waar zelfs nog 2 grote slaap kamers van kan worden gemaakt zie de foto’s voor beter inzicht van boven . Huurtoeslag ook mogelijk!! Kindvriendelijke wijk omringd […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

€630

€630

Woningruil houten

Huis, Schepelveld, 3993sm, Houten, 75 m², 5+ Kamers, beschikbaar: Per Direct

Mooie ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers een ruime voor en achter tuin en recent vervangen badkamer en toilet. Ik zou graag willen ruilen voor een andere woning in houten zuid met drie slaapkamers een tuin of terras.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€620

€620

Woningruil in Houten. Maakt mij niet uit wat voor woning.

Appartement, Wernaarseind, 3995bb, Houten, m², 3+ Kamers, beschikbaar: Per Direkt

Hierbij biedt ik mijn mooie en goed onderhouden appartement aan in Houten. Het is ideaal gelegen in het centrum. Nabij scholen, winkels horeca, openbaarvervoer enz. Ik ben op zoek met spoed naar een andere woning. Het maakt niet uit of het een appartement of eengezinswoning is.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€555,60

€555,60

Prachtig onderhouden appartement aan de imkersplas in Houten

Appartement, Nobelslag 80, 3991tn, Houten, 75 m², 3+ Kamers, beschikbaar: Direct

ierbij bied ik mijn super fijne appartement aan in Houten. Gelegen aan het Imkersplas. Het is een ruimte 3 kamerwoning en helemaal instap klaar. De woning is voorledig gestuuct en netjes afgewerkt. De keuken is apart van de woonkamer en voorzien van alle mogelijkheden. Aan de woonkamer is een royal balkon met een fijn uitzicht. 2 slaapkamers, waarbij ik van 1 slaapkamer 2 heb gemaakt dus eigenlijk te spreken over 3 slaapkamers. Uiteraard is dit terug te brengen in originele […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

€853

€853

Mooie eensgezins woning 4 slaapkamers

Huis, Vedelaarsborch, 3992bb, Houten, 125 m², 5+ Kamers, beschikbaar: Direct

Wij willen graag naar een appartement in houten en u meschien naar een eensgezins woning het huis staat op een hoek met grote achtertuin en voortuin in een leuke buurt met veel groen

[Klik hier voor meer informatie]

 

€650

€650

u naar houten ! wij naar de meern,leidscherijn,vleuten,terwijde,hooggraven

Appartement, Houten, m², 3+ Kamers, beschikbaar: Direct

Ik bied een oorspronkelijk 4 kamer woning aan. vorige bewoner heeft er een 3 kamer van gemaakt. de woonkamer is super groot met keuken. 2 ruime slaapkamers kleine kamertje wat wij als berging gebruiken. douche toilet apart De woning staat midden in het centrum van houten boven woongedeelte en onder de winkels/bioscoop/sushitent ,treinstation etc heb 1 buurman boven mij wonen , nooit last van gehad … verder geen directe buren. De woning is op de eerste etage GEEN LIFT AANWEZIG […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

€400

€400

huis te huur

Huis, Houten, m², 1 Kamer, beschikbaar: Per Direkt

Mijn huis staat om de week leeg (co-ouderschap) als er iemand onderdak tijdelijk nodig heeft om de week, kan ik je dat bieden.

[Klik hier voor meer informatie]

 

Woningruil

Huis, Houten, m²,

Een grote vrije rector huis in Houten. Nieuwe huur 1083. Als u erin zit kunt ook een aanvraag doen om het te kopen. Gezocht huisje regio utrecht. Liefs utrecht…houten. huur 640.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€556

€556

RUILEN VAN HUIS EN WERK.

Appartement, Houten, m², 3+ Kamers

RUILEN VAN HUIS EN WERK. Hallo mensen uit Driebergen of Zeist. Is er iemand die ook bij Homeworks werkt en in Houten wil wonen en werken? Graag wil ik een benedenwoning met tuin en 2 slaapkamers in Zeist of Driebergen. Ik bied een bovenwoning met hele grote woonkamer, 2 slaapkamers , grote hal,en een groot balkon. huur = € 556. Ik wil niet hoger dan € 575 huren

[Klik hier voor meer informatie]

 

Ik help je om je schulden in 2020 te betalen, ik geef je de lening. Bezoek ...

Appartement, 't Goy, m²,

Realiseer uw projecten in 2020, ik geef u een lening. Bezoek mijn site: Helpfys.com Hallo meneer, mevrouw Wij zijn een groep professionals die financiële leningen verstrekken aan elke serieuze en solvabele persoon met een inkomsten genererende activiteit. Wij staan ​​klaar om u de lening te verstrekken die u wilt en voor een aflossingsperiode van maximaal 10 jaar tegen een nominaal vast tarief van 3%. We verstrekken leningen aan mensen in heel Europa en over de hele wereld (Italië, Spanje, België, […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

Ik geef je mijn afkomst

Huis, 't Goy, m²,

Ik geef je mijn afkomst Hallo Nou, Ik houd van mijn groeten aan uw rechterkant. Ik ben ηomme Madame Aci ηée op 22 april 1945, een gepensioneerde Nederlandse vrouw uit Nederland. Ik ben momenteel in het ziekenhuis opgenomen in Spanje, waar ik rigoureus onderaannemers van de keel uitbesteed. De laatste resultaten van mijn analyses suggereren dat moη caηcer zich in de terminale fase bevindt. Ik heb helaas geen familie die mijn toevallige opvatting zou kunnen erven dat mijn levensduur momenteel […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

Van Zeist naar Zeist

Huis, Zeist, m², 5+ Kamers

We hebben een gezinswoning met bovenverdieping, 3 slaapkamers, grote zolder, ruime woonkamer met open keuken badkamer met bad en douche gedeelte en een achter tuin vlakbij het centrum van Zeist. Graag zoeken wij een gezinswoning het liefste nieuwbouw ook 4+ slaapkamers voor en achtertuin in Zeist.

[Klik hier voor meer informatie]

 

Van Zeist naar Zeist

Huis, Zeist, m², 4+ Kamers, beschikbaar: Direct

We hebben een gezinswoning met bovenverdieping, 3 slaapkamers, grote zolder, ruime woonkamer met open keuken badkamer met bad en douche gedeelte en een achter tuin vlakbij het centrum van Zeist. Graag zoeken wij een gezinswoning het liefste nieuwbouw ook 4+ slaapkamers voor en achtertuin in Zeist.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€632

€632

Woningruil van Zeist naar Utrecht

Appartement, Nijenheim 8501, 3704 TH, Zeist, 88,5 m², 4+ Kamers, beschikbaar: Februari

Aanwezig: lift, balkon, douche Voorzieningen in de buurt: bus-/tramhaltes, kindvriendelijk, parkeergelegenheid, park/groenvoorziening, scholen, winkels Omschrijving: Indien het onduidelijk is, informeer ik je graag. Geschikt voor starters. Basisschool, winkelcentrum, park en bushalte op loopafatand.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€710,-

€710,-

U naar Zeist en wij naar Amersfoort, Soest, Leusden, Bilt

Appartement, Laan van Vollenhove, 3706ew, Zeist, 88 m², 3+ Kamers, beschikbaar: Direct

Vanwege gezinsuitbreiding willen wij van een vierkamer appartement verhuizen naar een eengezinswoning in Amersfoort, Leusden, Soest of de Bilt. De woning word in 2020 geheel gerenoveerd en wij willen voor die tijd al een woningruil doen. Zodat de nieuwe bewoners in een vrijwel nieuw huis een nieuwe start kunnen maken en wij ons nieuwe kroost in een ander huis kunnen verwelkomen. School is op 50 meter loopafstand, winkels op 800 meter afstand, huisarts en apotheek op 500 meter afstand en […]

[Klik hier voor meer informatie]

€€600

U naar Zeist 4kamer appartement woning wij ééngezinswoning in Zeist en omge...

Appartement, Laan van Vollenhove, Zeist, 68 m², 4+ Kamers, beschikbaar: Heden

Wij willen graag een ééngezinswoning in Zeist ivm gezinsuitbreiding. Zelf wonen wij in een 4 kamer flat-appartement in Zeist. Eventueel is de woning te ruil inclusief de inboedel.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€339

€339

Ik naar Bunnik centrum u naar zeist crosestein

Appartement, Crosestein, 3704PD, Zeist, 38m2 m², 2+ Kamers, beschikbaar: Direct

Ik wil zo graag naar bunnik liefst het slot in het centrum van Bunnik . Ik wil ruilen Met iemand die een 3 k maissonette heeft . Ik heb een 2 kamer woning maar het is te klein voor mij en Me hondje ik werk zelf ook In bunnik daarom wil ik daar heen voel me meer daar oo me plek en meer welkom dan hier in zeist . Mijn app . Ligt In de Wijk crosestein zeist west . […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

€605

€605

Heb graag interesse in een eengezinswoning omgeving Utrecht bunnik Drieberg...

Appartement, Kievitlaan, 3704XC, Zeist, m², 2+ Kamers

3 kamer masonette woning 2 slaapkamers grote woonkamer met een balkon. Beneden keuken toilet opbergruimte je hebt een eigen parkeerplaats die je zo via de achter deur kunt gebruiken.

[Klik hier voor meer informatie]

Pagina 1 van 161 2 3 16

Account Maken/Inloggen

Woningruil Facebook Groepen

Woningruil Noord-Holland Facebook Groep

Klik op bovenstaande link voor de Woningruil Noord-Holland Facebook Groep

Gratis Advertentie Plaatsen?

Druk op onderstaande knop om hier zelf een gratis een advertentie voor een woning te plaatsen. Door het plaatsen van een advertentie voor een huurhuis, kamer, koopwoning, woningruil of bedrijfsruimte in de plaats of gemeente komt u in contact met de juiste mensen die hebben wat u zoekt!


Plaats Gratis Advertentie