web analytics

Welkom, bezoeker! [ Registreren | Inloggen

 

€679

€679

Woningruil U naar Oosterhout en ik naar Wateringen

Huis, Ferdinand Bolstraat, 4907MG, Oosterhout, 90 m², 4+ Kamers

‼️‼️5000 EURO VERGOEDING ‼️‼️ Wij naar wateringen, jij naar Oosterhout (omgeving breda) Wij hebben een ruime eengezinswoning gelegen in Oosterhout. 4 slaapkamers waarvan een ruime zolder met een vaste trap. Ruime woonkamer en een mega grote achtertuin. 2 toiletten. Etc etc.. Wij willen graag een soortgelijke woning in wateringen…

[Klik hier voor meer informatie]

 

€720

€720

Ik naar Wateringen of omgeving jij naar Oosterhout Noord Brabant

Huis, Ferdinand Bolstraat, 4907MG, Oosterhout, m², 4+ Kamers

Mooi eengezinswoning met 3 grote slaapkamers en zolder met vaste trap 2 toiletten grote tuin ,het is lekker rustig wonen school op loopafstand winkelcentrum binnen 10 min.Graag wil ik naar Wateringen of in de buurt.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€710

€710

Ik naar Wateringen of omgeving jij naar Oosterhout

Huis, Ferdinand Bolstraat, 4907 MG, Oosterhout, 100 m², 4+ Kamers, beschikbaar: Direct

Mooi eengezinswoning met 3 grote slaapkamers en zolder met vaste trap 2 toiletten grote tuin met het is lekker rustig wonen school op loopafstand winkelcentrum binnen 10 min.Graag wil ik naar Wateringen of in de buurt wel graag eengezinswoning en sociaal huurwoning.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€575

€575

Groot appartement op 8e etage in Oosterhout

Appartement, Rozenstraat, 4904 CK, Oosterhout, 111 m², 5+ Kamers, beschikbaar: Direct

Op zoek naar een eengezinswoning met tuintje met 2 of 3 slaapkamers in Oosterhout of de directe omgeving. Wij bieden: groot appartement op de 8e etage in oosterheide in Oosterhout met maar liefst 4 slaapkamers, ruime keuken met voorraadkast, gerenoveerde badkamer en apart toilet, ruime woonkamer met redelijk groot balkon op het zuiden met vrij uitzicht. De grootste slaapkamer heeft ook nog 2 grote inloopkasten en daarnaast heb je nog een eigen berging ter beschikking. Alle voorzieningen zijn op loopafstand, […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

€703

€703

U naar gerenoveerde flat in oosterheide wij naar eensgezinswoning in ooster...

Appartement, Rozenstraat, 4904ck, Oosterhout, 100+ m², 5+ Kamers, beschikbaar: Per Direct

Een appartement op 8 hoog. Vrij uitzicht. Flat is recent gerenoveerd. Badkamer ook opnieuw gedaan. 4 slaapkamers waarvan 2 hele grote 1 middel en 1 kleine. Meerdere inbouwkasten. En ruime woonkamer met balkon op t zuiden. En beneden bij de ingang gelijk je eigen berging. Alle voorzieningen zijn op loopafstand. Wij zijn op zoek naar een eensgezinswoning met minimaal 3 slaapkamers en een redelijke tuin. In oosterhout of de directe omgeving van oosterhout. Binnen de huurtoeslag grens.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€602

€602

Eensgezinswoning Larenbuurt

Huis, Nobelaar 6, 4907 LB, Oosterhout, m², 1+ Kamer, beschikbaar: Direct

Tussenwoning direct aan speeltuintje met basisschool om de hoek. Huis heeft 2 slaapkamers en mooie badkamer. Berging/3e kamer naast slaapkamer. Ruime zolder met vlizotrap. Grote woonkamer met open keuken. Voor-en achtertuin. Graag ruilen met woning die meer slaapkamers heeft,vaste trap naar zolder en een garage(hoeft niet persé).

[Klik hier voor meer informatie]

 

€824

€824

Ik heb mooie huis te huur

Huis, Trompenburg, 4901wk, Oosterhout, 130 m², 5+ Kamers, beschikbaar: 01-03-2020

Ik heb mooie grote huis om te ruilen . Begaande grond is ruime woonkamer met open keuken Wc en best groote ingang ruimte met trap naar eerste verdieping waar zijn 3 slaapkamers en groote badkamer met ligbad en douche. Dan heb je nog vaste trap naar bowen war heb je ruime gang Met allee aansluitingen voor waschamachine en 4 de slaapkamer met mooie dak ram .

[Klik hier voor meer informatie]

 

€590

€590

Woningruil van Oosterhout naar Berkel en schot

Huis, Van ruusbroecstraat, 4904GB, Oosterhout, m², 4+ Kamers, beschikbaar: Direct

Ik bied mijn woning aan tegen woningruil van Oosterhout naar Berkel en schot. Deze woning heeft een grote woonkamer met aanbouw aan de achterkant en een open keuken. Beneden een berging en een schuur aan huis vast. Boven een douche en 4 slaapkamers heb alleen geen zolder. Voor en achtertuin aan de voorkant van het huis eigen parkeerplaats in een dood lopend stukje dus niet aan de weg erg prettig voor de kinderen. Speeltuinen om de hoek en scholen ook […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

Ik na oosterheide jij na vrachelen ( Oosterhout Nb )

Huis, 4904 vr, Oosterhout, m², 3+ Kamers, beschikbaar: Direct

Ik zoek een woning in Oosterheide met min 3 slaapkamers en vaste trap na zolder. Reageer aub niet als u dit niet heb. Ik bied je een hoekwoning aan met 3 slaapkamers en een zolder, met open keuken en voor en achtertuin. Er is genoeg parkeerruimte voor de deur en een basisschool op 20 seconde loopafstand. Zeer kindvriendelijke buurt en het is lekker rustig hier. Ik wil ruilen omdat ik meer ruimte nodig heb en wil na oosterheide toe.

[Klik hier voor meer informatie]

€€600

Woning ruil in Oosterhout&breda

Appartement, Paterserf, 4904 AG, Oosterhout, m², 1+ Kamer

Ik woon in flat met 3slaapkamers, een grote woonkamer,balkon, lift

[Klik hier voor meer informatie]

€Huur €545

Ik naar zuid Holland u maar noord Brabant

Huis, Spijtenburgstraat, 4902 ze, Oosterhout, 80 m², 4+ Kamers

Eengezinswoning groot voor en achter tuin vaste Trapp naar zolder 3 slaapkamer +1 slaapkamer in zolder huur is 545 € oosterhout nb ligt tussen Breda en Tilburg kunt ook mij bellen 0684497366

[Klik hier voor meer informatie]

 

€570

€570

Huis in klein dorp alleen in Zuid West Brabant gezocht aangeboden hoekhuis ...

Huis, 4907zb, Oosterhout, 80 m², 4+ Kamers, beschikbaar: Direkt

Woningruil Oosterhout Noord Brabant aangeboden eengezinswoning hoekwoning 4 kamers in kindvriendelijke buurt huurprijs 570,- Gezocht eengezinswoning in klein dorp tot 650,- huurprijs maximaal ook in Zuid West Brabant alleen. meer info stuur dan een reaktie m.v.g.

[Klik hier voor meer informatie]

€tot 720

Woningruil gevraagd, Prachtig appartement in Oosterhout, ruilen tegen bened...

Appartement, Oosterhout, 91m2 m², 5+ Kamers, beschikbaar: Meteen

WONINGRUIL GEVRAAGD Ik wil mijn mooie grote,ZEER goed onderhouden appartement (91m2) aan de Oudenhove in Oosterhout, op de 1e verdieping en op de hoek ruilen, voor een goed onderhouden benedenwoning met 2 á 3 slaapkamers en een achtertuintje. Liefst in Oosterhout of omgeving. Het mag een seniorenwoning zijn, een niet te grote eengezinswoning of een gelijkvloerse benedenverdieping, als er maar een achtertuintje bij zit, dat is een pré.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€655

€655

Jij naar Oosterhout ik naar Prinsenbeek/Breda

Huis, Zevengesternte, 4907VD, Oosterhout, 89 m², 5+ Kamers, beschikbaar: Direct

Wil jij graag van Breda/Prinsenbeek naar Oosterhout? En ook nog eens naar een rustige kindvriendelijke buurt? DAT KAN. Ik zit in een tussenwoning in een zeer kindvriendelijke buurt. Beneden bevind zich een toilet, meterkast, woonkamer/keuken en boven bevinden zich 3 slaapkamers en een grote badkamer. Hierbij is ook nog een zolder die je kan bereiken door middel van een vlizotrap. Wil je meer informatie? Bel dan!

[Klik hier voor meer informatie]

 

€779

€779

wonen in ruilen

Huis, wielestein, 4901CS, Oosterhout, m², 4+ Kamers

Hallo.wij wonen in oosterhout en wij willen ruilen.tegen appartement in oosterhout. Ik hep eengezinswoning met 4 slp kamer en vaste trap zolder.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€745

€745

Van flat naar huuirhuie

Appartement, Palestrinalaan, 4904 LA, Oosterhout, m², 4+ Kamers

Ik wil graag naar een eengezinshuis. Woon in een 3 hoog flat wat ik heel fijne heb gewoond. Veilige buurt, vlak bij winkelcentrum kindervriendelijke buurt.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€640

€640

Woningruil binnen Oosterhout van flat naar eengezinswoning

Appartement, Paterserf, 4904ad, Oosterhout, m², 4+ Kamers

Hallo.wij wonen in zuiderhout en wij willen ruilen tegen eengezinswoning.onze appartement is tegen over de winkel centrum zuiderhout met veel winkels en 3 supermarkts.appartment heeft 3 slaapkamers.douch.toilet.ruime woonkamer en ruime keuken.alles is in min te briekbijer.wij zoeken een eenginswoning met 4 slp kamer en vaste trap zolder.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€710

€710

Uw naar Oosterhout Nb wij naar Omgeving Wateringen

Huis, Oosterhout, 78 m², 5+ Kamers

Wij willen graag verhuizen naar Wateringen of Wateringse veld of omgeving we zijn een gezin met 2 kinderen.We hebben een Ruime Eengezingswoning in Oosterhout 4 kamers 2 toileten ruime tuin achter en voortuin met autoinrit of volkstuin zolder met vaste trap inclusief laminaat woonkamer,gang,keuken en hele trap.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€562

€562

Woningruil via thuisvester of particuliere woning gezocht!

Appartement, Oosterhout, m², 4+ Kamers

Beste mensen Met mijn partner ben ik op zoek naar een particuliere eengezinswoning tot €700 huur per maand in Oosterhout. Woningruil via Thuisvester ook een optie. Onze huidige appartement is 100m2 met woonkamer en 3 kamers kale huurprijs is € 561,74 excl servicekosten (stookkosten, electraverbruik, waterverbruik, water vastrecht, schoonmaken, huismeester+ controle en glasverzekering). De servicekosten bedragen € 95,77 per maand bij Thuisvester. Het appartement bevat 2 balkons (3,5m2 en 5m2) en een ruime berging. Dit appartement is gelegen in Oosterheide […]

[Klik hier voor meer informatie]

€€710 p/m

GEVRAAGD: Woning met tuin in Strijen

Huis, Strijen, m², 3+ Kamers, beschikbaar: Z.s.m.

Goede dag! Mijn dochtertje en ik zijn opzoek naar een 3 kamer woning met tuin, zodat zij vrij kan spelen. Op het moment wonen wij aan een dijk, dit beperkt haar speelruimte. In de woning moeten huisdieren zijn toegestaan, wij hebben namelijk een lieve hond. Dit alles gelieve in de omgeving Strijen. Ik hoop dat iemand ons kan helpen.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€629

€629

Jij strijen (Zuid-Holland) ik naar Noord-Holland

Huis, Strijen, m², 5+ Kamers

Te ruil voor huis in noord Holland. Dit huis staat in strijen(zuid-holland) is een aangepast huis beneden badkamer en slaapkamer boven 3 slaapkamers en badkamer en grote zolder. Huurprijs 629 in de buurt 2 scholen winkels op loopafstand voor meer info stuur me maar een privé bericht Ik zoek een huis met 3 slaapkamers huurprijs tot 593

[Klik hier voor meer informatie]

 

€629

€629

Jij Strijen, wij Noord Holland

Huis, Strijen, m², 5+ Kamers

Te ruil voor huis in noord Holland. Dit huis staat in strijen(zuid-holland) is een aangepast huis beneden badkamer en slaapkamer boven 3 slaapkamers en badkamer en grote zolder. Huurprijs 629 in de buurt 2 scholen winkels op loopafstand voor meer info stuur me maar een privé bericht

[Klik hier voor meer informatie]

 

Huurwoning gezocht

Huis, Geertruidenberg, m²,

Voor het einde van het jaar op zoek naar een huurwoning/appartement voor mezelf en mijn 3 kindjes. Wegens uit elkaar gaan sta ik einde van het jaar op straat.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€480

€480

Appartement made

Appartement, Molenplein 12, 4921 bh, Made, m², 1 Kamer, beschikbaar: Direct

Appartement 1e verdieping met lift, mooie woonkamer 1 slaapkamer met open keuken met elecktrisch kookplaat, badkamer met douche toilet opbergruimte balkon met automatische rolluik. Overname zeil vitrage gordijnen balkkon verlichting afzuigkap. Beneden kelder het is 2 minuten van centrum nette omgeving. Woningruil met oosterhout breda dongen.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€618

€618

l u naar raamsdonkveer wij naar……..

Huis, hameldonk, 4942ck, Raamsdonksveer, m², 4+ Kamers, beschikbaar: Per Direct

Een eengezinswoning met voor en achter tuin. 3 grote slaapkamers, nieuwe keuken, en bad kamer allemaal nieuw

[Klik hier voor meer informatie]

 

Jij naar Raamsdonksveer ik naar Almere

Huis, Parklaan 10, 4941BB, Raamsdonksveer, m², 4+ Kamers

Hallo ik ben op zoek naar een woningruil. Wat ik heb te bieden is een mooie eengezinswoning met een ruime voortuin en achtertuin. woning grenst aan een park dus vrij uitzicht. 3 slaapkamers en een zolder. Ik zou graag ook een eengezinswoning ervoor terug willen. minimaal 3 slaapkamers en ook een zolder. Mijn voorkeur gaat uit naar Almere buiten. in de buurten Stripheldenbuurt Eilandenbuurt Indische buurt Of Almere hout Nobelhorst Andere buurten zijn te bespreken

[Klik hier voor meer informatie]

 

€600

€600

Woningruil Raamsdonksveer/Chaam

Huis, Molenweer, 4942 AZ, Raamsdonksveer, m², 3+ Kamers, beschikbaar: Direct

Ik wil graag met mijn dochter naar Breda of Chaam verhuizen. Graag een woning met 3 slaapkamers of 2 slaapkamers met zolder. Hier een leuke eengezinswoning met 2 slaapkamers, grote zolder met vlizotrap,nette betegelde vpor en achtertuin,ruime schuur met afdak voor containers en afgesloten poort.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€414

€414

U naar Raamsdonksveer, Ik naar Groningen

Appartement, Raamsdonksveer, 55 m², 2+ Kamers, beschikbaar: Meteen

Een appartement in vrijstaand huis op eerste verdieping in Raamsdonksveer, Woonkamer met open keuken en slaapkamer boven op de zolder en een terras van 6.3m2 in de hoek,eigen cv, badkamer en wc. De huur gewoon 414 euro inclusief 11 euro servicekosten. Ruilen met appartement in de stad Groningen van maximaale huur 597 euro per maand.

[Klik hier voor meer informatie]

€€612,67

Jij naar dongen , wij naar Kaatsheuvel

Huis, Meidoornstraat, 5104 CH, Dongen, m², 3+ Kamers

Ik ben geboren en getogen in kaatsheuvel , zou daarom ook heel graag terug willen samen met mijn dochtertje en mini hondje! Wij wonen in een leuke ruime hoekwoning in dongen. Met een grote tuin. Apart toilet boven. 3 slaapkamers Ruime badkamer en open keuken! Dus zou jij graag van kaatheuvel naar dongen willen meem dan contact met mij op 0623128871

[Klik hier voor meer informatie]

 

€686

€686

Woningruilen van en naar Dongen

Appartement, 5104CA, Dongen, m²,

Ik woon in een seniorenwoning in een appartementencomplex in Dongen samen met mijn zoontje, wij zouden graag naar een eengezinswoning gaan in Dongen. Hoop via deze weg een 55plusser te vinden die graag naar een appartementencomplex wilt waar meerdere ouderen wonen. Minimale leeftijd is dus 55 want woningbouw gaat niet akkoord met jongere mensen als 55 omdat het een 55 plus woning is, ik zit hier alleen maar omdat er dus geen 55 plussers waren toentertijd die deze woning wilde. […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

Woningruil van Dongen naar tilburg

Huis, Dongen, m², 4+ Kamers

Woningruil van Dongen naar tilburg.Ik zelf heb een eengezinswoning met 3 slaapkamers,tuin open keuken met een achterkeuken,badkamer ,twee wc Winkels/school is op loopafstand. Zorgvlied /Zuid. Ik zoek graag woning met 2 slaapkamers.ik wil niet reeshoef Pm mij voor meer vragen of interesse heeft!

[Klik hier voor meer informatie]

 

€10

€10

Ik geef je mijn afkomstx

Kamer, Bavel, m²,

Ik geef je mijn afkomst Hallo Nou, Ik hou van mijn groeten aan je rechterkant. Ik ben ηomme Madame Aci ηée op 22 april 1945, een gepensioneerde Nederlandse vrouw uit Nederland. Ik ben momenteel in het ziekenhuis opgenomen in Frankrijk, waar ik de keelholte, dat is de keelholte, nauwgezet oploopt. De laatste resultaten van mijn analyses suggereren dat moη caηcer zich in de terminale fase bevindt. Ik heb helaas geen familie die mijn toevallige opvatting zou kunnen erven dat mijn […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

€400,79

€400,79

Van Rijen , naar Rijen e.o.

Appartement, 5122, Rijen, m², 1+ Kamer

Mijn partner en ik wonen in een hoek appartement in Rijen (tussen Tilburg en Breda). Er is een balkon aanwezig en ook een berging waar je redelijk wat spullen in kwijt kan. Het is een groene kindvriendelijke wijk met alle voorzieningen lekker dichtbij. Een speeltuin recht voor de deur en genoeg parkeergelegenheid. Huurprijs inclusief servicekosten is €400,79 ook is er huurtoeslag mogelijk. Er mogen maximaal 2 personen wonen en huisdieren zijn toegestaan. Wij zijn op zoek naar een eengezinswoning woning […]

[Klik hier voor meer informatie]

€€720

Jij naar Rijen ik naar Breda

Huis, Goselingstraat, 11, 5121VA, Rijen, <150 m², 5+ Kamers, beschikbaar: Per Dirext

Ruime eengezinswoning, 4 slaapkamers en nog een extra kamer beneden. Zolder, grote voor- en achtertuin. Graag wil ik ruilen met een appartement in Breda. Minimaal 2 slaapkamers en lift.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€600 of hoger

€600 of hoger

U naar Rijen, ik naar ?

Huis, Anne Marie van Schurmanstraat 17, 5122cr, Rijen, m², 3+ Kamers, beschikbaar: Direct

Eengezinswoning met 3 slaapkamers en grote zolder met vaste trap. Grote badkamer, voor en achter tuin, alle voorzieningen op loopafstand. Parkeerplaats voor de deur.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€562

€562

3 kamer senioren hoekwoning Rijen ruilen voor woning Ommen

Huis, Rijen, m², 3+ Kamers

Rijen (Noord Brabant) naar Ommen aangeboden: ruime 3 kamer senioren hoekwoning (72m²) bj1981 Energieklasse C in het hart van Rijen (tussen Tilburg en Breda) Enkele jaren geleden geheel gerenoveerd. met mooie tuin rondom. (Ruim 130m²) voor max 2 personen 50+ (Maar over net iets jonger wordt niet moeilijk gedaan) op rustig groen woonerf op loopafstand van winkels en openbaar vervoer €562 (zal voor nieuwe huurder iets hoger zijn) gezocht: Iets vergelijkbaars in Ommen voor mij en mijn twee katten Hoeft […]

[Klik hier voor meer informatie]

Pagina 1 van 71 2 3 7

Account Maken/Inloggen

Woningruil Facebook Groepen

Woningruil Noord-Holland Facebook Groep

Klik op bovenstaande link voor de Woningruil Noord-Holland Facebook Groep

Gratis Advertentie Plaatsen?

Druk op onderstaande knop om hier zelf een gratis een advertentie voor een woning te plaatsen. Door het plaatsen van een advertentie voor een huurhuis, kamer, koopwoning, woningruil of bedrijfsruimte in de plaats of gemeente komt u in contact met de juiste mensen die hebben wat u zoekt!


Plaats Gratis Advertentie