web analytics

Welkom, bezoeker! [ Registreren | Inloggen

€€710 p/m

GEVRAAGD: Woning met tuin in Strijen

Huis, Strijen, m², 3+ Kamers, beschikbaar: Z.s.m.

Goede dag! Mijn dochtertje en ik zijn opzoek naar een 3 kamer woning met tuin, zodat zij vrij kan spelen. Op het moment wonen wij aan een dijk, dit beperkt haar speelruimte. In de woning moeten huisdieren zijn toegestaan, wij hebben namelijk een lieve hond. Dit alles gelieve in de omgeving Strijen. Ik hoop dat iemand ons kan helpen.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€629

€629

Jij strijen (Zuid-Holland) ik naar Noord-Holland

Huis, Strijen, m², 5+ Kamers

Te ruil voor huis in noord Holland. Dit huis staat in strijen(zuid-holland) is een aangepast huis beneden badkamer en slaapkamer boven 3 slaapkamers en badkamer en grote zolder. Huurprijs 629 in de buurt 2 scholen winkels op loopafstand voor meer info stuur me maar een privé bericht Ik zoek een huis met 3 slaapkamers huurprijs tot 593

[Klik hier voor meer informatie]

 

€629

€629

Jij Strijen, wij Noord Holland

Huis, Strijen, m², 5+ Kamers

Te ruil voor huis in noord Holland. Dit huis staat in strijen(zuid-holland) is een aangepast huis beneden badkamer en slaapkamer boven 3 slaapkamers en badkamer en grote zolder. Huurprijs 629 in de buurt 2 scholen winkels op loopafstand voor meer info stuur me maar een privé bericht

[Klik hier voor meer informatie]

€€600

Woning ruil in Oosterhout&breda

Appartement, Paterserf, 4904 AG, Oosterhout, m², 1+ Kamer

Ik woon in flat met 3slaapkamers, een grote woonkamer,balkon, lift

[Klik hier voor meer informatie]

€Huur €545

Ik naar zuid Holland u maar noord Brabant

Huis, Spijtenburgstraat, 4902 ze, Oosterhout, 80 m², 4+ Kamers

Eengezinswoning groot voor en achter tuin vaste Trapp naar zolder 3 slaapkamer +1 slaapkamer in zolder huur is 545 € oosterhout nb ligt tussen Breda en Tilburg kunt ook mij bellen 0684497366

[Klik hier voor meer informatie]

 

€570

€570

Huis in klein dorp alleen in Zuid West Brabant gezocht aangeboden hoekhuis ...

Huis, 4907zb, Oosterhout, 80 m², 4+ Kamers, beschikbaar: Direkt

Woningruil Oosterhout Noord Brabant aangeboden eengezinswoning hoekwoning 4 kamers in kindvriendelijke buurt huurprijs 570,- Gezocht eengezinswoning in klein dorp tot 650,- huurprijs maximaal ook in Zuid West Brabant alleen. meer info stuur dan een reaktie m.v.g.

[Klik hier voor meer informatie]

€tot 720

Woningruil gevraagd, Prachtig appartement in Oosterhout, ruilen tegen bened...

Appartement, Oosterhout, 91m2 m², 5+ Kamers, beschikbaar: Meteen

WONINGRUIL GEVRAAGD Ik wil mijn mooie grote,ZEER goed onderhouden appartement (91m2) aan de Oudenhove in Oosterhout, op de 1e verdieping en op de hoek ruilen, voor een goed onderhouden benedenwoning met 2 á 3 slaapkamers en een achtertuintje. Liefst in Oosterhout of omgeving. Het mag een seniorenwoning zijn, een niet te grote eengezinswoning of een gelijkvloerse benedenverdieping, als er maar een achtertuintje bij zit, dat is een pré.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€655

€655

Jij naar Oosterhout ik naar Prinsenbeek/Breda

Huis, Zevengesternte, 4907VD, Oosterhout, 89 m², 5+ Kamers, beschikbaar: Direct

Wil jij graag van Breda/Prinsenbeek naar Oosterhout? En ook nog eens naar een rustige kindvriendelijke buurt? DAT KAN. Ik zit in een tussenwoning in een zeer kindvriendelijke buurt. Beneden bevind zich een toilet, meterkast, woonkamer/keuken en boven bevinden zich 3 slaapkamers en een grote badkamer. Hierbij is ook nog een zolder die je kan bereiken door middel van een vlizotrap. Wil je meer informatie? Bel dan!

[Klik hier voor meer informatie]

 

€779

€779

wonen in ruilen

Huis, wielestein, 4901CS, Oosterhout, m², 4+ Kamers

Hallo.wij wonen in oosterhout en wij willen ruilen.tegen appartement in oosterhout. Ik hep eengezinswoning met 4 slp kamer en vaste trap zolder.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€745

€745

Van flat naar huuirhuie

Appartement, Palestrinalaan, 4904 LA, Oosterhout, m², 4+ Kamers

Ik wil graag naar een eengezinshuis. Woon in een 3 hoog flat wat ik heel fijne heb gewoond. Veilige buurt, vlak bij winkelcentrum kindervriendelijke buurt.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€640

€640

Woningruil binnen Oosterhout van flat naar eengezinswoning

Appartement, Paterserf, 4904ad, Oosterhout, m², 4+ Kamers

Hallo.wij wonen in zuiderhout en wij willen ruilen tegen eengezinswoning.onze appartement is tegen over de winkel centrum zuiderhout met veel winkels en 3 supermarkts.appartment heeft 3 slaapkamers.douch.toilet.ruime woonkamer en ruime keuken.alles is in min te briekbijer.wij zoeken een eenginswoning met 4 slp kamer en vaste trap zolder.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€710

€710

Uw naar Oosterhout Nb wij naar Omgeving Wateringen

Huis, Oosterhout, 78 m², 5+ Kamers

Wij willen graag verhuizen naar Wateringen of Wateringse veld of omgeving we zijn een gezin met 2 kinderen.We hebben een Ruime Eengezingswoning in Oosterhout 4 kamers 2 toileten ruime tuin achter en voortuin met autoinrit of volkstuin zolder met vaste trap inclusief laminaat woonkamer,gang,keuken en hele trap.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€562

€562

Woningruil via thuisvester of particuliere woning gezocht!

Appartement, Oosterhout, m², 4+ Kamers

Beste mensen Met mijn partner ben ik op zoek naar een particuliere eengezinswoning tot €700 huur per maand in Oosterhout. Woningruil via Thuisvester ook een optie. Onze huidige appartement is 100m2 met woonkamer en 3 kamers kale huurprijs is € 561,74 excl servicekosten (stookkosten, electraverbruik, waterverbruik, water vastrecht, schoonmaken, huismeester+ controle en glasverzekering). De servicekosten bedragen € 95,77 per maand bij Thuisvester. Het appartement bevat 2 balkons (3,5m2 en 5m2) en een ruime berging. Dit appartement is gelegen in Oosterheide […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

Huurwoning gezocht

Huis, Geertruidenberg, m²,

Voor het einde van het jaar op zoek naar een huurwoning/appartement voor mezelf en mijn 3 kindjes. Wegens uit elkaar gaan sta ik einde van het jaar op straat.

[Klik hier voor meer informatie]

 

Jij naar Raamsdonksveer ik naar Almere

Huis, Parklaan 10, 4941BB, Raamsdonksveer, m², 4+ Kamers

Hallo ik ben op zoek naar een woningruil. Wat ik heb te bieden is een mooie eengezinswoning met een ruime voortuin en achtertuin. woning grenst aan een park dus vrij uitzicht. 3 slaapkamers en een zolder. Ik zou graag ook een eengezinswoning ervoor terug willen. minimaal 3 slaapkamers en ook een zolder. Mijn voorkeur gaat uit naar Almere buiten. in de buurten Stripheldenbuurt Eilandenbuurt Indische buurt Of Almere hout Nobelhorst Andere buurten zijn te bespreken

[Klik hier voor meer informatie]

 

€600

€600

Woningruil Raamsdonksveer/Chaam

Huis, Molenweer, 4942 AZ, Raamsdonksveer, m², 3+ Kamers, beschikbaar: Direct

Ik wil graag met mijn dochter naar Breda of Chaam verhuizen. Graag een woning met 3 slaapkamers of 2 slaapkamers met zolder. Hier een leuke eengezinswoning met 2 slaapkamers, grote zolder met vlizotrap,nette betegelde vpor en achtertuin,ruime schuur met afdak voor containers en afgesloten poort.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€414

€414

U naar Raamsdonksveer, Ik naar Groningen

Appartement, Raamsdonksveer, 55 m², 2+ Kamers, beschikbaar: Meteen

Een appartement in vrijstaand huis op eerste verdieping in Raamsdonksveer, Woonkamer met open keuken en slaapkamer boven op de zolder en een terras van 6.3m2 in de hoek,eigen cv, badkamer en wc. De huur gewoon 414 euro inclusief 11 euro servicekosten. Ruilen met appartement in de stad Groningen van maximaale huur 597 euro per maand.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€686

€686

Woningruilen van en naar Dongen

Appartement, 5104CA, Dongen, m²,

Ik woon in een seniorenwoning in een appartementencomplex in Dongen samen met mijn zoontje, wij zouden graag naar een eengezinswoning gaan in Dongen. Hoop via deze weg een 55plusser te vinden die graag naar een appartementencomplex wilt waar meerdere ouderen wonen. Minimale leeftijd is dus 55 want woningbouw gaat niet akkoord met jongere mensen als 55 omdat het een 55 plus woning is, ik zit hier alleen maar omdat er dus geen 55 plussers waren toentertijd die deze woning wilde. […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

Woningruil van Dongen naar tilburg

Huis, Dongen, m², 4+ Kamers

Woningruil van Dongen naar tilburg.Ik zelf heb een eengezinswoning met 3 slaapkamers,tuin open keuken met een achterkeuken,badkamer ,twee wc Winkels/school is op loopafstand. Zorgvlied /Zuid. Ik zoek graag woning met 2 slaapkamers.ik wil niet reeshoef Pm mij voor meer vragen of interesse heeft!

[Klik hier voor meer informatie]

 

€400,79

€400,79

Van Rijen , naar Rijen e.o.

Appartement, 5122, Rijen, m², 1+ Kamer

Mijn partner en ik wonen in een hoek appartement in Rijen (tussen Tilburg en Breda). Er is een balkon aanwezig en ook een berging waar je redelijk wat spullen in kwijt kan. Het is een groene kindvriendelijke wijk met alle voorzieningen lekker dichtbij. Een speeltuin recht voor de deur en genoeg parkeergelegenheid. Huurprijs inclusief servicekosten is €400,79 ook is er huurtoeslag mogelijk. Er mogen maximaal 2 personen wonen en huisdieren zijn toegestaan. Wij zijn op zoek naar een eengezinswoning woning […]

[Klik hier voor meer informatie]

€€720

Jij naar Rijen ik naar Breda

Huis, Goselingstraat, 11, 5121VA, Rijen, <150 m², 5+ Kamers, beschikbaar: Per Dirext

Ruime eengezinswoning, 4 slaapkamers en nog een extra kamer beneden. Zolder, grote voor- en achtertuin. Graag wil ik ruilen met een appartement in Breda. Minimaal 2 slaapkamers en lift.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€600 of hoger

€600 of hoger

U naar Rijen, ik naar ?

Huis, Anne Marie van Schurmanstraat 17, 5122cr, Rijen, m², 3+ Kamers, beschikbaar: Direct

Eengezinswoning met 3 slaapkamers en grote zolder met vaste trap. Grote badkamer, voor en achter tuin, alle voorzieningen op loopafstand. Parkeerplaats voor de deur.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€562

€562

3 kamer senioren hoekwoning Rijen ruilen voor woning Ommen

Huis, Rijen, m², 3+ Kamers

Rijen (Noord Brabant) naar Ommen aangeboden: ruime 3 kamer senioren hoekwoning (72m²) bj1981 Energieklasse C in het hart van Rijen (tussen Tilburg en Breda) Enkele jaren geleden geheel gerenoveerd. met mooie tuin rondom. (Ruim 130m²) voor max 2 personen 50+ (Maar over net iets jonger wordt niet moeilijk gedaan) op rustig groen woonerf op loopafstand van winkels en openbaar vervoer €562 (zal voor nieuwe huurder iets hoger zijn) gezocht: Iets vergelijkbaars in Ommen voor mij en mijn twee katten Hoeft […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

€10

€10

Ik geef je mijn afkomstx

Kamer, Bavel, m²,

Ik geef je mijn afkomst Hallo Nou, Ik hou van mijn groeten aan je rechterkant. Ik ben ηomme Madame Aci ηée op 22 april 1945, een gepensioneerde Nederlandse vrouw uit Nederland. Ik ben momenteel in het ziekenhuis opgenomen in Frankrijk, waar ik de keelholte, dat is de keelholte, nauwgezet oploopt. De laatste resultaten van mijn analyses suggereren dat moη caηcer zich in de terminale fase bevindt. Ik heb helaas geen familie die mijn toevallige opvatting zou kunnen erven dat mijn […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

€640

€640

Hoekhuis met rolluiken

Huis, Troelstrastraat, 4812JK, Breda, m², 4+ Kamers

Instapklaar hoekhuis met rolluiken is een eengezinswoning. 3 slaapkamers met inbouwkasten dubbele beglazing. Grote achtertuin pas bestraat met grijze plavuizen. Hen een hele grote huiskamer en een aanbouw voor mijn keuken. Leuke buren basisscholen op loopafstand, winkels ook op loopafstand. Wil helaas verhuizen ivm gezinsuitbreiding.

[Klik hier voor meer informatie]

€€ 580

Van een eengezinswoning in Breda naar een appartement in Etten Leur

Huis, Merwedestraat, Breda, m², 4+ Kamers, beschikbaar: In Overleg

Graag zou ik mijn eengezinswoning willen ruilen tegen een appartement met minimaal 2 slaapkamers en ruim balkon in Etten Leur.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€430

€430

Jij naar BREDA ik naar omgeving Tilburg ,Oosterhout , rijen en omgeving

Appartement, Wilgenbroek, 4822XV, Breda, 87m2 m², 2+ Kamers, beschikbaar: Direct

ik heb een masionettewoning met 2 verdiepingen en 2 slaap kamers , ruime badkamer, gesloten keuken ruime woonkamer en een balkon en een gezamenlijke tuin .

[Klik hier voor meer informatie]

 

€650

€650

Jij naar Breda wij maar Oosterhout..

Huis, Dr ariensplein, 4812pl, Breda, m², 4+ Kamers, beschikbaar: Direct

Woningruil gezocht , ik wil heel graag naar Oosterhout, ik zoek een eengezinswoning met minimaal 3 slaapkamers en een zolder , achtertuin is ook belangrijk. Huur max 652 euro , dit ivm passend toewijzen. Ik woon zelf in een kleine eengezinswoning met 3 kleine slaapkamers geen zolder ik woon hier met 4 kinderen en dat is voor ons veel te klein. Ik heb een grote badkamer met wasmachine aansluiting en op alle ramen zitten veiligheidsloten en ventilatieroosters . Ook zit […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

€1.040

€1.040

VAN APPARTEMENT (97M2) IN CENTRAAL BREDA NAAR RIJTJESHUIS IN OMGEVING BREDA...

Appartement, HOBOKENSTRAAT, 4826EB, Breda, 95m2 m², 4+ Kamers, beschikbaar: November

In de aanbieding een ruim appartement van circa 95m2 met: – drie ruime slaapkamers – aparte keuken – grote hal die te gebruiken is als bv eetkamer – entree Ik wil graag een eengezinswoning met een tuin. Liefs net buiten breda zoals Made, Dorst, Oosterhout etc etc

[Klik hier voor meer informatie]

 

€580

€580

Woningruil Breda (gevraagd:huis – aangeboden:flat)

Appartement, Wensel Cobergherstraat, 4827Bg, Breda, m², 4+ Kamers, beschikbaar: Direct

De woning is binnen pas gerenoveerd. Renovatie buiten is nog in volle gang. De woning beschikt over een ruime woonkamer en 3 slaapkamers. Naast de flat een mooi park met kinderboerderij. Genoeg speeltuintjes, scholen, winkels en bushaltes op loopafstand.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€560

€560

WIL JIJ VAN OOSTERHOUT. ETTEN LEUR OF. ERGENS ANDERS IN DE BUURT VAN B...

Appartement, SMARAGDSTRAAT 54 B, 4817JN, Breda, m², 3+ Kamers, beschikbaar: Direct

Appartement zonder lift 2 hoog. Ruim. 4kamer 2 balkons . Aparte washok in de keuken. Ruime slaapkamers en ruime douch volop inbouwkasten. Hele ruime kelder berging begame grond ..alle snabij winkels scholen park ov. Centraal centrum huisratsenpraktijk aphotheek alles loop afstand.en genieg parkeergelegenheid en de buren heerlijk goede contact..

[Klik hier voor meer informatie]

 

€726

€726

Woningruil Breda of omgeving

Huis, Molenslag, 4817gz, Breda, m², 3+ Kamers, beschikbaar: Direct

Heb een woning aan de molenslag in breda. Dit is een zeer ruime woning met 2 slaapkamers(boven) beneden heb ik een hele ruime woonkamer en keuken ook de tuin is heel erg groot. De toilet is ook beneden en boven de badkamer. Huur €726(geen huurtoeslag mogelijk) Ik ben op zoek naar een woning met min 2 slaapkamers het liefst geen flat. Omgeving maakt niet heel veel uit liefst omgeving breda/Rotterdam. Wel ben ik op zoek naar een huis waar huurtoeslag […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

€650

€650

Woningruil van Breda naar Breda

Appartement, Argusvlinder, 4814SV, Breda, 71 m², 3+ Kamers, beschikbaar: 01-09-2019

Ik wil graag naar eengezienwoning ruilen

[Klik hier voor meer informatie]

 

€589

€589

Van Heuvel naar Westerpark

Huis, Van limburgstirumstraat, 4812nd, Breda, 60 m², 5+ Kamers, beschikbaar: Direct

3 slaapkamers aparte keuken Zolder met vlizo Grote tuin op t zuiden Boven en beneden ligt laminaat Vlakbij bushalte Vlakbij jumbo Snelweg is binnen 5 minuten bereikbaar Ik zoek iets in omgeving Westerpark – Breda 3 slaapkamers Tuin op zuiden Liefst open keuken Huur niet hoger dan 750€ ivm toeslagen

[Klik hier voor meer informatie]

 

€696

€696

Woningruil breda

Appartement, Bisschopshoeve, Breda, 100 m², 5+ Kamers

Wij zijn op zoek naar een eengezinswoning met minimaal 3 slaapkamers, achtertuin en zolder. Wij hebben te ruil een groot appartement met 3 slaapkamers, 2balkkns en een grote leefkeuken.

[Klik hier voor meer informatie]

€Klare huur €501

Woningruil van flat naar eengezinswoning

Appartement, Daniel Marotstraat, 4827GE, Breda, m², 3+ Kamers, beschikbaar: Per Direct

Wij zijn opzoek naar een eengezinswoning in Breda. Wij zelf hebben een appartement in Breda noord. 2 hoog meteen in de hoek vij de ingang. 3 slaapkamers grote keuken. Zelf is het huis door ons volledig verbouwt. Een nieuwe grote keuken erin gezet. Nieuwe badkamer en nieuwe wc. Nieuwe deuren. Plafon verlagen enzo. Voor meer info Pm

[Klik hier voor meer informatie]

Pagina 1 van 61 2 3 6

Account Maken/Inloggen

Woningruil Facebook Groepen

Woningruil Noord-Holland Facebook Groep

Klik op bovenstaande link voor de Woningruil Noord-Holland Facebook Groep

Gratis Advertentie Plaatsen?

Druk op onderstaande knop om hier zelf een gratis een advertentie voor een woning te plaatsen. Door het plaatsen van een advertentie voor een huurhuis, kamer, koopwoning, woningruil of bedrijfsruimte in de plaats of gemeente komt u in contact met de juiste mensen die hebben wat u zoekt!


Plaats Gratis Advertentie