web analytics

Welkom, bezoeker! [ Registreren | Inloggen

 

€590

€590

Ik naar Doorn u naar Zeist

Huis, Filips van Bourgondiëlaan,, 3703 XB, Zeist, 50 m², 4+ Kamers, beschikbaar: Heden

Tussenwoning met voor en achtertuin, berging en zolder. leuke woning in levendige buurt. Winkels, scholen, bushalte, park, kinderboerderij, etc. Ik zoek een rustige woning nabij groen in Doorn, minimaal 2 kamers, huur max 700.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€640

€640

U naar Zeist en ik naar Utrecht en omgeving

Appartement, Nijenheim, 3704tw, Zeist, 82 m², 4+ Kamers, beschikbaar: Direct

U naar Zeist 3 slaapkamer en groot woonkamer en groot balkon 6e verdieping met lift en ik naar Utrecht en omgeving en Amersfoort met voortuin en achtertuin.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€700

€700

U naar Zeist ik naar Utrecht of omgeving..

Appartement, Laan van vollehove, 3706GC, Zeist, 84 m², 4+ Kamers, beschikbaar: Direct

Mooie 4 kamer appartement aan de Laan van vollehoven.. alle kamers zijn heel ruim. Ik woon 8 hoog met mooie uitzicht naar alleen het bos. Makkelijk bij de lift en ik woon net in de hoek van de flat Met een balkon van bijna 10meter. Ik wil verhuizen vanwege mijn zieke moeder waar ik zorg over draag. Flat naam Gero flat. Met laminaat en al..

[Klik hier voor meer informatie]

 

€625

€625

3kamerwoning op de antonlaan

Appartement, Antonlaan, 3701VT, Zeist, 69 m², 3+ Kamers, beschikbaar: Heden

Ik wil graag woningruil doen of hier in Zeist met een eengezinswoning drie of 4 kamerwoning . Of eventueel iemand zoek ik die wil ruilen uit Driebergen met dezelfde gelijke woning die ik zelf heb! Woon in het midden van het centrum van Zeist . Vlakbij de winkels busstation alles centraal. Parkeergarage schuur beneden. De woning is voorzien van twee grote slaapkamers en een woonkamer met openkeuken. 69 vierkante meter is de woning douche toilet . Derde verdieping alleen.

[Klik hier voor meer informatie]

 

Woningruil Zeist

Appartement, Zeist, 56 m², 4+ Kamers

Een bovenwoning in Zeist met 4 kamers 56m2 Ik wil graag ruilen voor een gezinswoning minimaal 4 kamers In Utrecht en omgeving

[Klik hier voor meer informatie]

 

€712

€712

Jij naar unieke appartement. Wij naar gezinswoning met tuin

Appartement, Laan van Vollenhove, 3706CR, Zeist, m², 4+ Kamers, beschikbaar: Derict

Mijn appartement. Is super schoon we hebben het 2jaar helemaal opnieuw gerenoveerd en geschilderd alles zier er prachttig uit. U hoeft niks te doen behalve uw spullen te verplaatsen. Ideaal. Appartement is per derict beschikbaar ik zou zeggen kom een keer langs u zal geen spijt krijgen. Super Aardig buren nooit last gehad of iets geks meegemaakt. We willen graag naar gezinswoning met grote tuin.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€590

€590

Van Zeist naar zegveld en omgeving

Appartement, Couwenhoven, 3703, Zeist, 79 m², 4+ Kamers, beschikbaar: Direct

Wij hebben zelf een mooie woning in Zeist. Er zijn 3 slaapkamers en woonkamer. Dichtbij winkels, huisartsen, tandarts, scholen en openbaar vervoer. We zijn zelf opzoek naar een woning in zegveld en omstreken.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€590

€590

Woningruil Zeist

Appartement, Couwenhoven, 3703JH, Zeist, 79 m², 4+ Kamers, beschikbaar: Direct

Wij zijn opzoek naar iemand die met ons wilt ruilen. Wij wonen zelf in Zeist in een 4 kamer appartement, 4 hoog. Dichtbij scholen winkels huisarts en tandarts dat is allemaal lopend te doen. Openbaar vervoer in de buurt. We willen zelf liefste richting zegveld en omgeving.

[Klik hier voor meer informatie]

 

Wij groter u kleiner 3+ slaapkamer, wij hebben 1 slaapkamer en tuin

Huis, Brugakker 3747, 3704LT, Zeist, 55m2 m², 2+ Kamers

Beste, Wij hebben een benedenwoning in Zeist met 1 slaapkamer, woonkamer en grote tuin. Wegens gezinsuitbreiding willen wij graag groter wonen 3+ slaapkamers, ook willen we graag in Zeist blijven.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€625

€625

woningruil aangeboden centrum zeist

Appartement, antonlaan, 3707kb, Zeist, 50-75m2 m², 3+ Kamers

aangeboden 3 kamerappartement op de 1 ste etage in Zeist-Centrum. betreft de flat met de gele buitenkappen.(naast de nieuwe hoogvliet) woonkamer 23 m2.slaapkamer 14m2,slaapkamer 9m2, grote keuken 10 m2,ruime badkamer met wasmachineaansluiting,apart toilet ,mooi balkon ,berging naast voordeur,parkeren onder het complex,3 minuten naar jumbo,5 minuten naar de markt,er is een lift aanwezig was voorheen 55 +complex ———————————— wij zoeken een leuke 1 gezinswoning of etagewoning of maisonnettewoning liefst met winkels in de buurt ,absoluut geen Vollehoven.verder alles bespreekbaar eventueel ook […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

€713

€713

U naar grote eensgezinswoning in Zeist, Ik na Amersfoort

Huis, Zeist, m², 5+ Kamers, beschikbaar: Per Direct

Hele grote eensgezinswoning in Zeist West, bij de nieuwbouwwijk Vogelwijk. Open keuken, 2 wc’s, 3 slaapkamers en zolder kunt u 2 kamers maken zeer groot. Voortuin en achtertuin, gratis parkeren. Scholen en speeltuintjes en winkels in de buurt.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€713

€713

U naar grote eensgezinswoning in Zeist, Ik na Amersfoort

Huis, Zeist, m², , beschikbaar: Per Direct

Hele grote eensgezinswoning in Zeist West, bij de nieuwbouwwijk Vogelwijk. Open keuken, 2 wc’s, 3 slaapkamers en zolder kunt u 2 kamers maken zeer groot. Voortuin en achtertuin, gratis parkeren. Scholen en speeltuintjes en winkels in de buurt. Ik wil na Amersfoort, minimaal 4 slaapkamers. Wie o wie..

[Klik hier voor meer informatie]

 

€606

€606

massonette woning

Huis, Promenade, 3701 ZA, Zeist, ? m², 4+ Kamers, beschikbaar: ?

Hallo, Hierbij bieden wij onze woning aan. het is een massonette woning. met drie slaapkamers douche wc open keuken balkon. aan de voorkant een loopdek we wonen in het centrum van Zeist dus winkels op loopafstand donderdags en zaterdags markt nog geen eens 5 min lopen. hier is een speeltuin voor kinderen school bussen. wij zouden graag willen ruilen. graag in leersum,soest,soestenberg, ede of amersfoort. we willen graag woning met 2 slaapkamers {GEEN FLAT} liefs met voor en achtertuin, mag […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

€925€

€925€

Wij naar eengezinswoning Zeist, u naar een gerenoveerd appartement in Zeist...

Appartement, Laan van vollehoven, 3706 hv, Zeist, 95 m², 3+ Kamers, beschikbaar: Direct

Wij willen graag een eengezinswoning of beneden woning met minimaal 3 slaapkamers. Omgeving Zeist. Bunnik en Odijk staan wij ook open voor. Wij hebben een heel mooi appartement te huur op 6 hoog. Prachtig uitzicht over de bossen. Het appartement is gerenoveerd. 3 slaapkamers, nieuwe open keuken, en een aparte wc en badkamer met ligbad. Boven een winkelcentrum met voldoende parkeergelegenheid. Er is een lift aanwezig.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€419

€419

U naar ZEIST ik naar UTRECHT

Appartement, Van hogendorplaan, Zeist, 54 m², 4+ Kamers

Ik bied een 4 kamer portiekwoning aan in Zeist op de 1e verdieping. Ik woon in een leuke buurt en precies tegenover mijn woning bevind zich de jumbo, Aldi, slager, snackbar ect bushalte op niet eens 5 min loopafstand. Ik wil graag naar Utrecht verhuizen liefst in Overvecht maar ergens anders in Utrecht is ook goed behalve Kanaleneiland. Ik zoek minimaal 2 slaapkamers.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€700

€700

Ik zoek een leuk huis

Huis, Zeist, m²,

Ik zoek een leuk huis in Zeist met twee slaapkamers een mooie woonkamer

[Klik hier voor meer informatie]

 

€730

€730

Hallo ik heb heel mooi huis met 4 kamers erste etage in zeist

Appartement, Nijnheim, 3704tc, Zeist, m², 4+ Kamers

Hallo ik heb heel groot thuis met groot teraas in her erste etege als naast schoolen huis arts wienkels ,ik zoek ook een apartoment erste etag of een gezinswonijn. Voor invormatie bel 0626749887

[Klik hier voor meer informatie]

 

Jullie naar Zeist, wij naar ????

Huis, Zeist, m², 4+ Kamers

Mooie eengezinswoning in rustige buurt in Zeist, 3 slaapkamers, grote tuin op het zuiden. Wij willen graag weg uit Zeist en staan voor veel plaatsen open. Wij zoeken een zelfde soort woning in een rustige buurt. Geen scholen of speeltuinen in de buurt!

[Klik hier voor meer informatie]

 

€595

€595

U, naar zeist 4 kamerappartement / wij, eengezinswoning leidsche rijn utrec...

Appartement, Laan van Vollenhove, 3706 ET, Zeist, 64 m², 4+ Kamers

Een ruim 4 kamerappartement in zeist. Wij willen naar een eengezinswoning in zeist of leidsche rijn, vleuterweide in utrecht.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€590

€590

U kleine eengezinswoning in Zeist , ik 4 kamerappartement of woning in Zeis...

Huis, Balilaan, Zeist, m², 3+ Kamers

In rustige buurt een erg leuke kleine woning met 2 slaapkamers en een klein opbergkamertje, een zoldervliering, badkamer, open keuken, voor – en achtertuin met stenen schuurtje en achterom. In 5 minuten in het grote centrum, dichtbij een klein winkelcentrum. Laminaat en tegelvloer eventueel over te nemen. Gratis parkeren. Dichtbij het bos.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€450 euro

€450 euro

2 kamerappartement 4e etage

Appartement, Antonlaan 194, 3701VG, Zeist, m², 2+ Kamers

2 kamer appartement in Zeist

[Klik hier voor meer informatie]

 

€600/700

€600/700

Woningruil van Huis ter Heide Zeist naar Utrecht Oudwijk en omgeving

Huis, Zeist, 80 m², 5+ Kamers, beschikbaar: Direct

Woningruil Aangeboden:5-kamer Eengezinswoning Hoekhuis in Huis ter Heide Bosrijke omgeving(Zeist) 5-kamer Eengezinswoning gelegen aan een adembenemende park/Bos. Prima OV-verbinding naar de Uithof/Utrecht-Centrum en dichtbij uitvalswegen richting A28/A27/A12 en A1. Fijne omgeving met Schitterende wandel en fietsmogelijkheden. Op fietsafstand van het gezellige centrum Zeist en Den-Dolder Bosch en Duin, Bilthoven.Basisschool op loopafstand. Indeling: 80m2. Keukenblok.4-slaapkamers,Trapkast.Badkamer incl.toilet/douche.Toilet beneden.3 woonlagen en een zolder met dakraam. Geheel gestoffeerd huis met laminaatvloer nog geen 1 jaar oud. Diepe tuin met schuur en achterom. Overname gewenst. […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

€750

€750

4 kamerflat

Appartement, Zeist, m², 4+ Kamers

Hoi ik en mijn dochtertje zoeken een huisje met minimaal 2 slaapkamers En een tuintje. Wij willen graag in zeist blijven. Wij hebben te ruilen een 4 kamer flat in zeist. Groot lang balkon over de hele lengte van de Woning Wc en badkamer apart. Woning is helemaal gerenoveerd 3 jaar geleden toen wij er kwamen wonen. Gelegen vlakbij winkels, bushalte, en 15 minuten van het centrum af met de fiets. Mocht u interesse hebben dan hoor ik graag van […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

€600/700

€600/700

Van Huis ter Heide(Zeist) naar Vleuterweide en omgeving

Huis, Zeist, 80 m², 5+ Kamers, beschikbaar: In Overleg

WONINGRUIL VAN HUIS TER HEIDE(Zeist) NAAR VLEUTERWEIDE EN OMGEVING Woningruil gevraagd Aangeboden:5-kamer Eengezinswoning Hoekhuis in Huis ter Heide (Zeist) 5-kamer Eengezinswoning gelegen aan een adembenemende park/Bos. Prima OV-verbinding naar de Uithof/Utrecht-Centrum en dichtbij uitvalswegen richting A28/A27/A12 en A1. Fijne omgeving met Schitterende wandel en fietsmogelijkheden. Op fietsafstand van het gezellige centrum Zeist en Den-Dolder Bosch en Duin, Bilthoven.Basisschool op loopafstand Indeling: 80m2. Keukenblok.4-slaapkamers,Trapkast.Badkamer incl.toilet/douche.Toilet beneden.3 woonlagen en een zolder met dakraam. Geheel gestoffeerd huis met laminaatvloer nog geen 1 jaar […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

€708

€708

Eengezinswoning in Odijk te ruil voor iets in Zeist

Huis, Ooievaarsbloem 5, 3984CJ, Zeist, m², 4+ Kamers, beschikbaar: Direct

Mooie eengezinswoning te Odijk met speelweide. Wij willen terug naar Zeist. Het liefst Centrum Zeist. Mag appartement of eengezinswoning zijn.

[Klik hier voor meer informatie]

 

Flat in Zeist ruilen voor woning

Appartement, Zeist, m², 4+ Kamers

halle wij zijn rob en geesje van doorn wij wonen in een flat 4 hoog wij zoeken een woning op de begaande grond geen deze woning heeft 3 slaapkamers 1woonkamer wij willen in de omgeving van zeist wonen of in de bilt of houten wie wil er ruilen met ons

[Klik hier voor meer informatie]

 

€550

€550

maisonnette in Zeist ruilen tegen een eengezinswoning MET tuin

Appartement, Zeist, m², 3+ Kamers

Leuke maisonnette hoekwoning in Zeist.. 2 grote en hoge slaapkamers.. Erg hoge plaffonds. Ruime zolder! Grote woonkamer met open keuken. In U-vorm. Dus ook groot! Mooi ruim balkon van 2,5 bij 4meter.. Gratis parkeren. Tegenover klein winkelcentrum met 2 grote supermarkten en verschillende basisscholen. 5minuten van de stad vandaan. Bushalte voor de deur. 15minuten van Utrecht Centraal af! Erg mooie groene buurt! Heerlijk rustig en veel natuur. Groot park vlak naast het huis met speeltuin. Huur is €550,- Wil graag […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

€599

€599

U in bovenwoning 55m2 Waterweg De Bilt, ik naar grotere woning in De Bilt/B...

Appartement, Waterweg, 3731HG, De Bilt, 55 m², 2+ Kamers, beschikbaar: Direct Vanaf Goede Ruil

Een bovenwoning particuliere huur: 599/maand kale huur -Grootte: 55m2 met zolderkamer -Dakterras -Erker aan voorkant met glas en lood ramen -Jaren 30 pand -Met gedeelde schuur -In een rustige straat gelegen

[Klik hier voor meer informatie]

 

€604

€604

Benedenwoning met tuin ruilen voor eengezinswoning in De Bilt/Bilthoven

Appartement, Burgemeester van Heemstrakwartier, 3731TH, De Bilt, 65 m², 3+ Kamers, beschikbaar: In Overleg

Ik woon in een mooie benedenwoning aan het Burgemeester van Heemstrakwartier. Woonkamer aan de voorkant met tuin, de 2 slaapkamers grenzen aan de tuin achter. Open keuken voorzien van allerlei inbouwapparatuur. In de tuin achter staat een schuurtje.   Ik ben op zoek naar een grotere woning voor mijn zoontje en mij, bij voorkeur een eengezinswoning in De Bilt of Bilthoven. We hebben het erg fijn waar we nu zitten, maar we komen wat ruimte tekort. Een woning met tuin […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

€598,54

€598,54

U NAAR DE BILT, IK NAAR DE BILT, BILTHOVEN,ZEIST,UTRECHT, NIEUWEGEIN, AMSTE...

Appartement, Buys Ballotweg, 3731 VJ, De Bilt, 76 m2 m², 4+ Kamers

AANGEBODEN: Het gaat om een heel fijne portiekwoning in hartje De Bilt, op de 1e etage, met een vrije uitzicht, 1 trede naar boven, 4 kamers, waarvan een heel ruime en verlichte woonkamer van 26 m2, en 3 slaapkamers (12 m2, 9 m2 en 6 m2), keuken, toilet, een heel ruime balkon met een heerlijk uitzicht. De woning ligt in de nabijheid van allerlei voorzieningen, is heel kindvriendelijk, winkels, bos waar je lekker kunt wandelen, of lekker sporten. Alles is […]

[Klik hier voor meer informatie]

 

€599

€599

Bovenwoning De Bilt

Appartement, Waterweg, 131, 3731HG, De Bilt, 55 m², 1+ Kamer, beschikbaar: Oktober 2019

55 m2, zolderkamer en extra klein kamertje. Klein dakterres van 4 m2. Jaren 30 stijl, particulier gehuurd.

[Klik hier voor meer informatie]

 

€553

€553

Woningruilen

Appartement, Troelstraweg, 3732 ca, De Bilt, 80 of meer m², 4+ Kamers

Ik heb 3slaapkamers een twee balkon een woonkamer en heel groot zolder ik zoek huis in Bilthoven of Utrecht of …..ik hoor wat nog ?

[Klik hier voor meer informatie]

 

€720

€720

U naar centrumwijk, ik naar burgermeester van heemstrakwartier

Huis, Kwikstaartlaan, 3438RD, Bilthoven, m², 5+ Kamers, beschikbaar: Direct

Goedendag, Ik zou graag gaan wonen in een benedenwoning aan het burgemeester heemstrakwartier. Ik bied aan een zeer ruime eengezinswoning met 6 Slaap kamers(4 op de eerste verdieping, 2 op zolder) met grote tuin. Prachtig gelegen op een plein en naast het bos. Omdat alle kinderen uit huis zijn, en wegens gezondheids redenen, ben ik op zoek naar een kleinere woning. Woont u in een benedenwoning aan het heemstrakwartier en zoekt u een grote eengezinswoning? Neem dan zeker contact met […]

[Klik hier voor meer informatie]

€€673

Wij naar Utrecht, u naar Bilthoven!

Appartement, Tweelingen 56, 3721WT, Bilthoven, m², 3+ Kamers

Het is een rustige buurt in Bilthoven, dichtbijzijnde bushaltes. Een parkje voor de kinderen. Het kleine centrum ligt 0,7m van de woning af. De woning heeft een ruime woonkamer met 2 slaapkamers. Het huis heeft een inloopkeuken en 1 wc & 1 badkamer. Voor de rest heeft het ook een berging waar je je spullen kan opbergen

[Klik hier voor meer informatie]

 

€511€

€511€

2kamer app

Appartement, Kl.Beer, 3721RK, Bilthoven, 50 m², 2+ Kamers, beschikbaar: Zsm Ruilen In Ook Bilthoven/De Bilt

2 kamer app op begande grond 50 m2 Tuin op het zuiden vrij uitzicht voor en achter Nabij winkels scholen sport en veel natuur.Uitzicht op weiland 10 min vanaf Utrecht

[Klik hier voor meer informatie]

 

€600 tot 710

€600 tot 710

Jullie naar Vleuten wij naar Bilthoven

Huis, Globebloemlaan 53, 3452 cg, Bilthoven, 100 m², 3+ Kamers, beschikbaar: ZSM

Leuke 1 gezinswoning in de gewilde wijk Vleuterweide. De woning is 12 jaar oud. Heeft 3 slaapkamers en een ruime zolder. Een voor en achtertuin en ligt centraal in de wijk. Scholen, winkelcentrum en openbaarvervoer is allemaal op loopafstand. Foto’s kan ik per mail sturen. Wij zoeken een 4 kamer eengezinswoning in rustige straat en op loopafstand van het bos. Het liefst in de Bilt, Bilthoven, zeist, Maartensdijk of Hollandsche rading.

[Klik hier voor meer informatie]

Pagina 1 van 131 2 3 13

Account Maken/Inloggen

Woningruil Facebook Groepen

Woningruil Noord-Holland Facebook Groep

Klik op bovenstaande link voor de Woningruil Noord-Holland Facebook Groep

Gratis Advertentie Plaatsen?

Druk op onderstaande knop om hier zelf een gratis een advertentie voor een woning te plaatsen. Door het plaatsen van een advertentie voor een huurhuis, kamer, koopwoning, woningruil of bedrijfsruimte in de plaats of gemeente komt u in contact met de juiste mensen die hebben wat u zoekt!


Plaats Gratis Advertentie