web analytics

Welkom, bezoeker! [ Registreren | Inloggen

 

Mijn erfgoed heeft meegegeven

  • Plaats: Biddinghuizen
  • Provincie: Flevoland
  • Land: Nederland

Uitgebreide omschrijving

Hallo
Pardon voor het delen van dit bericht met u, ik heb net deze website gezien en ik dacht dat het de mensen zou hebben die ik nodig heb. Kortom, mijn naam is ACI, ik heb de Franse nationaliteit. Ik lijd aan een ernstige ziekte die mij tot een zekere dood veroordeelt, het is keelkanker, en ik zou graag een donatie willen doen aan een persoon met vertrouwen en eerlijkheid, zodat deze er goed gebruik van maakt.
Ik ben de eigenaar van een importbedrijf en ik verloor mijn man 8 jaar geleden, wat me erg heeft getroffen en ik heb tot vandaag niet kunnen hertrouwen, we had geen kinderen. Ik zou dit bedrag voor mijn dood willen doneren, zodat mijn dagen konden worden geteld bij gebrek aan deze ziekte waarvoor ik niet genas. Ik zou dan graag willen weten of u van deze donatie kunt profiteren.
Neem contact met mij op via mijn persoonlijke e-mailadres:

Whassapp: +31 6 26739839

e-mail: ahmedaci282@gmail.com

Ik hoop je nog een keer te lezen.

  • Type Woning: Appartement

<< Terug naar :

<< Terug naar :

<< Terug naar Rubriek :

 

  

Listing ID: 4755ea13d24dcc18

Klik hier om zelf een Gratis Advertentie te Plaatsen

Gerelateerde Huurwoningen Aangeboden in de Buurt


Advertentie Plaatsen?

Druk op onderstaande knop om hier zelf een gratis een advertentie voor een woning te plaatsen. Door het plaatsen van een advertentie voor een huurhuis, kamer, koopwoning, woningruil of bedrijfsruimte in de plaats of gemeente komt u in contact met de juiste mensen die hebben wat u zoekt!


Plaats Gratis Advertentie

Login or Aanmelden